Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 27 січня. Не прогавте свій шанс на щастя – дійте так, як підказує серце. Нехай ранкова кава пробуджує лише позитивні емоції, а справи розпочинаються з легкої руки. Будьте в курсі найважливіших новин, і не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня й упевненості у власних силах!

Цитата дня: Бути людиною - це і означає відчувати, що ти за всіх відповідаєш. Згорати від сорому за злидні, хоч вони ніби існують і не з твоєї вини. Пишатися перемогою, яку здобули товариші. І знати, що, укладаючи камінь, допомагаєш будувати світ.

© Антуан де Сент-Екзюпері "Планета людей"

27 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна погода. Часом невеликий сніг. Вночі та вранці місцями слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно - східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 3 - 8° морозу, вдень 0 - 5° морозу. В горах місцями: вночі 8 - 13°, вдень 6 - 9° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман,слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно - східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 4 - 6° морозу, вдень 1 - 3° морозу.


ІМЕНИНИ   27 січня - Андрій, Давид, Ілля, Йосип, Макар, Ніна, Сергій, Степан

Цей день в історії

1860 — вийшов друком повний «Кобзар» Тараса Шевченка.
1880 — Томас Едісон запатентував електричну лампу розжарювання.
1904 — початок російсько-японської війни.
1921 — Польща визнала незалежність Литви.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 29 січня — “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 13.30, 15.20, 20.00 та 22.00. «Хобіт: Пустка Смога, 3D”. Поч. о 17.10. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2, 3D». Поч. о 10.00, 12.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 29 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу, 2D”. Поч. о 10.00, 22.00. “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. об 11.45, 17.00, 20.20. “Крижане серце, 3D”. Поч. о 13.25.   “Тарзан, 3D”. Поч. о 15.25.   “Геракл: Початок легенди, 3D”. Поч. о 18.40.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Для того, щоб впевнено йти вперед, розвиватися, тобі потрібно бути в парі, в команді - у співдружності, співавторстві, співпрацюючи з кимось. Ця команда буде дуже і дуже багатообіцяючою і перспективною. Максимум клопоту і метушні буде через папери, документи, листування. Новини здалеку тебе, на жаль, не порадують.
Телець. Сьогодні тобі варто частіше обговорювати свої плани і цілі зі співробітниками та колегами. Чим більше інформації ти озвучиш, тим більше підтримки і допомоги прийде ззовні. Якщо щось йтиме не так, як хотілося б - не варто приймати події близько до серця. Краще просто відкласти проект убік і почекати певний час.
Близнюки. Будь сьогодні менш вимогливою і прискіпливою до співробітників і особливо підлеглих. Не форсуй, не підганяй їх при ухваленні важливих рішень, і не нав'язуй свою точку зору. Працюй на більш тонкому рівні, використовуючи прийоми психології та жіночого шарму. Питання фінансування, виплат тощо вийдуть сьогодні на перший план.
Рак. Ти зможеш знайти нове джерело свого доходу, або якісь інші варіанти для заробітку. Але поспішати приймати рішення і давати відмашку не варто - уважно вивчи отриману пропозицію і всі можливі ризики. І пам'ятай - безкоштовний сир тільки в мишоловці! Не варто також сьогодні витрачатися - можливості збільшення свого добробуту важливіші за тимчасові і миттєві бажання.
Лев Твоя практичність і спрямованість на отримання практичної та реальної вигоди і результату сьогодні багатьох дивуватиме і радуватиме, а багатьох дратуватиме. Стережися заздрісників і недоброзичливців особливо серед жінок. У другій половині дня потрібно буде коригувати свої плани і цілі, порівнюючи їх з оточенням. Вечір проведи з друзями.
Діва. Більшість новин і потенційних змін, які очікуються сьогодні, будуть тільки передвісниками хороших подій. Перед тобою відкриється більше можливостей - і фінансових і таких, що стосуються особистої ініціативи на роботі. Постарайся не вплутувати в роботу особисті справи, і, навпаки. Сьогоднішній день потребуватиме від тебе більшої об'єктивності та відкритості.
Терези   У першій половині дня відбудеться зустріч або знайомство з людиною (чоловічої статі), яка з часом буде і зможе багато в чому допомагати тобі і вирішувати всілякі нерозв'язні питання. Будь уважною і не пропусти його! Взагалі весь день в цілому ти працюватимеш з інформацією - отримання, обробка та аналіз. Буде можливість випробувати деякі нові напрямки на предмет їхньої потенційності.
Скорпіон Це найкращий день для переходу на нову посаду, на нову роботу, для звільнення тощо. Практично будь-які папери, які ти нестимеш на підпис керівництву, будуть підписані, і твої бажання і думки - схвалені. Надвечір ти переконаєшся на власні очі, що нічого випадкового не буває, і все, що відбувається має свій, нехай і прихований, сенс. Ти зустрінеш старого знайомого, поява якого буде дуже доречною.
Стрілець. Сьогодні ти зможеш сміливо спиратися на «плече» більш впливових і старших людей - старших за віком і за рангом. Твоя нинішня інтуїція і проникливість дозволять сміливо оперувати фактами і орієнтуватися в морі отриманої інформації. Ти добре орієнтуватимешся в темах і пропозиціях, що зробить тебе сьогодні неоціненним співробітником. Керівництво просто не може не оцінити тебе гідно.
Козеріг Це найкращий час для початку конструктивного співробітництва із зарубіжними партнерами або інвесторами. Ділове листування та інші види зв'язку стануть дуже важливими в цей день. День вдалий для складання та підписання важливих документів і паперів. Але не варто розголошувати про свої плани і наміри - енергія цього дня буде витрачена на слова, і тоді її не вистачить на реалізацію твоїх проектів
Водолій. Ти чітко бачитимеш перспективність тієї чи іншої теми і бізнес -пропозиції. Всьому причиною є твоя добре злагоджена команда і підлеглі-аналітики. У будь-якому випадку - це твоя заслуга - ти зібрала навколо себе професіоналів-однодумців. А ще це дуже гарний час для навчання і вивчення чогось нового. Купи потрібну книгу чи підручник, піди на курси.
Риби У Майже протягом усього дня ти відчуватимеш перепади настрою, які дадуть перепади твоїй працездатності. Це гарний час для початку важливих переговорів, листування з людьми, підприємствами та установами, які можуть відіграти важливу роль у твоєму бізнесі і роботі. Також ти отримаєш запрошення, пропозицію про дальню ділову поїздку - відрядження до зарубіжних партнерів.




А зараз — усміхніться :)



- Коханий, ти купиш мені дорогу туш?
- Так.
- А підводку?
- А під водку ти і так гарна...



- Антон, після того, що сталося між нами сьогодні вночі ми зобов'язані скріпити наші відносини.
- Згоден. Дай п'ять.



- Що вам заважає бути самим собою?
- Правила етикету і кримінальний кодекс ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат