Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 31.08.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні 1 вересня, понеділок. Нехай осінь входить у ваш звичний розпорядок дня напрочуд легко і весело. Нехай всі плани набирають обертів і ви з натхненням розпочинаєте їхнє здійснення. Смачної вам ранкової кави у перший вересневий день, яскравих вражень від осені, а також тепла і затишку!

Цитата дня: Здатність мріяти - це в першу чергу акт творіння самого себе. І справа не в тому, що якщо ти будеш мріяти про щось конкретне, це неодмінно збудеться. Думка матеріальна, але втілюється по-іншому, не так прямолінійно як багатьом хотілося б. Справа в тому, що, мріючи, ти створюєш свої риси, прообраз тієї людини, якою у підсумку неминуче стаєш.

© Аль Квотіон

1 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 23-28°, у горах місцями вночі 7-10°, вдень 15-20° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 26-28° тепла.


ІМЕНИНИ 1 вересня - Андрій, Тимофій


Сьогодні також:
• День знань




Цей день в історії

1866 — Відкриття першої в Україні залізничної магістралі на ділянці Одеса — Балта довжиною 257 верст.
1898— Відкрився Київський політехнічний інститут. Ідея його створення була висловлена ще у 1880 році, та перші збори установчого комітету відбулися лише у 1896. Першим директором Політехнічного інституту 30 січня 1898 р. було призначено професора Віктора Львовича Кирпичова, а першим головою Комісії на випускних іспитах, у 1903 році став Дмитро Менделєєв.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Виставкова зала «Імпасто», Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Доміон
До 3 вересня — «Літачки: Рятувальний загін, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30, 16.30. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 13.00.   «Люсі”. Поч. о 14.50, 18.00. “Визволи нас від зла”. Поч. о 19.40 та 21.50.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 3 вересня — Зала «Cinema»: «Люсі”. Поч. о 10.00, 16.50, 20.20. «Літаки: Вогонь і вода ,3D». Поч. о 11.40. «Місто гріхів-2, 3D». Поч. о 13.10. «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 15.00. “Фейкові копи”. Поч. о 18.30, 22.00. Зала «Cinematic»: «Врятувати землю, 3D». Поч. о 10.00, 15.50. “Пригоди мишеняти, ЗD”. Поч. об 11.30. “Король Сафарі, 3D». Поч. о 13.00.   “Одна зустріч”. Поч. о 19.00. “Красуні в Парижі”. Поч. о 22.10. “Оггі повертається”. Поч. о 14.30. “Люблю твою дружину”. Поч. о 17.20, 20.30.
Художній музей імені Бокшая
До 2 вересня — виставка Закарпатської школи живопису “Найкраще”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні, існує можливість помилок, неточностей. Важливе значення в цей день матимуть цифри і дати. Нерідко це стосуватиметься матеріальних, грошових проблем. Особисте життя буде кілька тривожити вас. Поведінка партнера набуває потенційну загадковість.
Телець. Сьогодні, Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш удачливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знаючим правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. В цей день можливо невелику винагороду з боку відомого особи за колись надану послугу.
Близнюки. Сьогодні, Ви будете грунтовні і послідовні у вираженні своєї думки, у відстоюванні власних переконань. Ваш день буде наповненим, занадто активним. Майже завжди будете уповати на брак часу. Але вам належить брати участь у відпочинку, зустрічах і розмовах з друзями, сусідами.
Рак. Сьогодні, зірки застерігають вас від помилок у висловлюваннях, особливо публічного характеру. Вам не слід розраховувати на допомогу відомих компаньйонів. Нова співпраця більш вдало. Небезпеку можуть представляти дії, пов'язані із зміною зовнішнього вигляду (нанесення татуювань, сонячні ванни, словом, будь-який вплив на шкіру).
Лев Для Вас, сьогодні, можливо участь в змаганнях, творчих змаганнях. Ви залишитеся задоволені. Незважаючи на гадану пасивність у розвитку відносин, вас чекають зміни, вихід на новий рівень особистісного розвитку. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Діва. Сьогодні вам слід бути душею компанії. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто побільше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю. На роботі, не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися.
Терези   Сьогодні Ви будете зосереджені на домашніх роботах. Ремонтні роботи, організаторська діяльність, косметичний ремонт. Суєти буде багато. Не без вашої участі вирішуватимуться якісь конфіденційні питання.
Скорпіон Сьогодні, день не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Не давайте необдуманих обіцянок, які не потурають своїм бажанням. У другій половині дня, судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Зірки не радять призначати на сьогодні ділові переговори
Стрілець. Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Працівники інтелектуальної праці сьогодні укладуть вигідні договори на проведення наукових робіт. Якщо в попередні дні Ви багато працювали, то Вам слід відпочити - вирушаючи всією сім'єю на дачу, в ліс, загород.
Козеріг День віщує успіх у коханні, вдалі побачення, культпоходи, вечірки. Якщо Ви в сварці, саме час помиритися. Ніхто сьогодні не буде скаржитися на відсутність натхнення. Не будьте невдячними.
Водолій. Ви сьогодні, трохи відійдете від звичного кола справ, віддаляться від знайомих і родичів. Але ваш спосіб життя не можна назвати пасивним. Безліч змін, зустрічей і спілкувань буде на вашому шляху. Активізується аспект особистого життя. Сплеск емоцій змусить вас і сміятися, і плакати.
Риби Сьогодні, у вас на чашу ваг буде покладено власне благополуччя і здоров'я в самому прямому розумінні цього слова. Багато хто з вас будуть приділяти значну увагу своїй зовнішності. Це стане помітним для оточуючих. Ви будете почувати за своєю спиною розмови.





А зараз — усміхніться :)

-Чого немає в жіночій сумці?
-Чого-чого, місця в ній немає.



Мама з дитинства вчила мене - якщо
щось робиш, роби це добре і до кінця.
Тому мозок я виношу якісно і з
любов'ю.



Хлопчик, який все дитинство збирав пазли, ненавидить синє море, зелену травичку і ясне небо.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат