«Гуманітарне» вторгнення в Україну та пафосний День Незалежності

admin 30.08.2014 10:46 ПОДІЇ

Про що писали закарпатські газети цього тижня.

Головними темами газетних матеріалів цього тижня було святкування Дня Незалежності та вторгнення колони з гуманітарним російським вантажем в Україну.

Газета «Карпатський об’єктив» окрім цих тем також розповідає про вело день в Ужгороді та можливість шестиденного навчання в школах. Є також матеріал про вшанування легендарного закарпатського футбольного голкіпера Андрія Гаваші.

Муніципальна газета «Ужгород»   пише про маркування російських товарів в магазинах міста та розповідає про Оленну Камінську та Галину Ярцеву, які можуть стати почесними громадянами міста.

Російськомовна газета «Європа-Центр» розмістила інтерв’ю з міжнародником Світланою Мітряєвою, написала про проблему вуличної торгівлі в Ужгороді, спогади про Ужгородський університет 65 років тому та піар-інтерв’ю з екс-ректором університету Ващуком.

Газета «Новини Закарпаття» знову вийшла лише на 16 сторінках. У номері розміщений історичний матеріал про початок другої Світової війни та інтерв’ю з професором Сергієм Федакою.

Газета «Закарпатська правда» розмістила матеріал про підготовку до нового навчального сезону, враження від поїздки в Барселону журналіста бедзіра та враження від поїздки в Колочаву журналістки Орос.

Газета «РІО» розповідає про те, що головними контрабандистами в Закарпатті є балоги та Гелетей, оглядає редакційну пошту, пише про те, як депутатам Ужгородської міськради не вдалося зняти тимчасового мера. Є також огляд підсумків вступної кампанії в університет та матеріал про те, хто із закарпатських губернаторів приніс найбільше користі обласному центру. Цікавим є також матеріал про закордонних волонтерів, які мали намір допомогти Невицькому замку, однак натомість працювали в замку Чинадіївському.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат