Сім’ї Балог і Гелетеїв — основні контрабандисти в Закарпатті?

За матеріалами golos.ua 29.08.2014 17:20 ПОДІЇ

Цього тижня ЗМІ повідомили, що нібито в. о. начальника Закарпатського управління СБУ Володимир Гелетей погрожує відправити керівництво митниці пункту пропуску «Тиса» і прикордонників, причетних до затримання контрабанди, в зону АТО або звільнити з роботи під будь-яким приводом.


Як інформує golos.ua, причиною такого невтримного гніву Володимира Гелетея, рідного брата міністра оборони України Валерія Гелетея, стало пряме виконання прикордонниками їхніх обов’язків. 23 серпня в пункті пропуску «Тиса» на кордоні з Угорщиною були затримані дві вантажівки «Мерседес» закарпатської транспортної компанії «Барва-Авто», що перевозили нібито «електрокомплектуючі» і «електрообладнання» для мукачівського підприємства «Флекстронікс». Відразу відзначимо, що компанія-перевізник належить нардепові України Вікторові Балозі, якому Володимир Гелетей доводиться сватом.

Невідповідність фактичної маси автомобілів із товаром, заявленим у накладних, насторожила митників і «Мерседеси» були відправлені на посилений огляд. 111 коробок із брендовим взуттям та одягом відомих італійських марок загальною вартістю близько 1,5 мільйона євро, якими були наповнені вантажівки замість конденсаторів, дроселів і котушок індуктивності, стали підсумком посиленого огляду.

Відразу ж після виявлення контрабанди керівництву митниці почали надходити загрози з боку місцевого управління СБУ. До речі, за словами співробітників Закарпатського УСБУ, колишнього керівника територіального управління зняли через те, що той категорично не йшов назустріч своєму заступникові Володимирові Гелетею в специфічних питаннях. І зараз колектив УСБУ Закарпаття в очікуванні призначення своїм начальником саме Володимира Гелетея, до того ж це призначення достовірно є результатом прохання до президента Порошенка з боку брата Володимира Гелетея — міністра оборони України Валерія Гелетея.

За словами самих прикордонників, ситуація, що склалася в Закарпатті, вже безпосередньо загрожує життю їх самих, бо нібито Гелетей погрожує відправити в зону АТО всіх, хто виявив контрабанду або має намір надалі втручатися в його схеми.

Наразі серед прикордонників, частина з яких щойно повернулася з АТО, наростає протест проти нової влади в особі клану Балог і правоохоронців Гелетеїв. Найбільше обурює той факт, що поки у країні гинуть люди, ці кабінетні керівники переймаються виключно власними інтересами.

За матеріалами golos.ua

ТЕГИ : віктор балогаВалерій ГелетейВолодимир Гелетей

Коментарі :


05.09.2014 17:20 карпатець

все ви знаєте і Раті лижете.А де ТИ була розумниця   коли Донецькі великими фурами контрабас возили.???


29.08.2014 22:31 наташа

через "точприлад", його директорів   возять контробас на мільйони уже не перший рік і возять каміони директора і Барви, то всі знають. Та цікаво - кілько вни отправили грошей на армію, суки.Так довго не може бути.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат