На Тячівщині запрацює заказник «Буштинський парк льодовикового періоду»

admin 20.08.2014 12:21 ПОДІЇ

Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА.


Заказник місцевого значення „Буштинський парк льодовикового періоду» створюється з метою   збереження природних ресурсів болотно-лісових комплексів, фрагментів сфагнових боліт (торфовищ) та мочарів з унікальним для регіону рослинним світом, що знаходиться на території Тячівського району.

Нині триває збір погоджень на створення ботанічного заказника місцевого значення „Буштинський парк льодовикового періоду”, загальною площею 753,05 га. До його складу увійдуть 289,0 га лісових земель на території Тереблянського лісництва філії „Тячівдержспецлісгосп” та 291,0 га нелісових земельних наділах Буштинської селищної ради і 173,05 га – Новобарівської сільської ради.

Відтак, відповідні погодження вже надали землекористувачі Новобарівської сільської ради та Буштинської селищної ради, ГДСЛАП, Закарпатагроліс, управління Держземагенства у Тячівському районі, відділу містобудування та архітектури Тячівської РДА, філії «Тячівське лісове агропромислове господарство».

Наразі матеріали на створення ботанічного заказника надіслані для розгляду та опрацювання до Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

tyachiv.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат