Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 24 січня. Готуйте ранкову каву з упевненістю й вірою у краще майбутнє. Нехай оточення заряджає вас позитивною енергетикою, а новини будуть хорошими. Смачного кавування!

Цитата дня: Якщо раб має в душі крила – рано чи пізно він стане вільним.
Якщо вільна людина носить у душі кайдани, то рано чи пізно стане рабом.

© С. Вакарчук


24 січня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу , вдень 3° тепла - 2° морозу, в горах місцями вночі 8-13°, вдень 3-8° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Видимість добра.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.


ІМЕНИНИ   24 січня - Михайло, Степан, Лідія, Клеопатра

Цей день в історії

1848 — У Північній Каліфорнії Джеймс Маршал знайшов великий золотий злиток, що дало поштовх до виникнення явища, котре через рік стало називатись «золотою лихоманкою».
1895 — Встановлений неофіційний рекорд швидкості на мотоциклі — Гленн Кертіс на власноруч збудованому мотоциклі розвинув швидкість 136.29 миль/год (близько 220 км/год).
1918 — У ніч з 24 на 25 січня (за іншими даними 11-12 січня) було проголошено незалежність України.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Міськрада
24 січня – народне віче. Поч. о 12.00.

“Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
26 січня — показ кращих короткометражних мультфільмів. Поч. о 20.00.

«Бавка»
26 січня — “По щучому велінню” (М. Кропивницький). Поч. об 11.00 та 13.00.

Школа мистецтв та дизайну LOOK! (Ужгород, пл. Ш. Петефі, 32)
25 січня — майстер-клас із малювання серветками для дітей від 5 років. Поч. о 13.30.

«Доміон»
До 29 січня — “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 13.30, 15.20, 20.00 та 22.00. «Хобіт: Пустка Смога, 3D”. Поч. о 17.10. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2, 3D». Поч. о 10.00, 12.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 29 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу, 2D”. Поч. о 10.00, 22.00. “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. об 11.45, 17.00, 20.20. “Крижане серце, 3D”. Поч. о 13.25.   “Тарзан, 3D”. Поч. о 15.25.   “Геракл: Початок легенди, 3D”. Поч. о 18.40.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні складний день для ділового спілкування, ведення переговорів тощо. Ти можеш почути на свою адресу багато претензій і витратиш нерви на з'ясування стосунків. Це дуже хороший час для перебування, прогулянок і відпочинку на природі. І дарма, що зараз зима і розпал робочого тижня. Добре поїхати куди-небудь недалеко, наприклад, за місто.
Телець. День несприятливий для всіляких справ з іноземцями та зв'язків із закордоном. Взагалі, сьогодні необхідно зрівняти важливість у твоєму житті духовного і матеріального. Приділяй увагу обом цим сторонам життя, не віддаючи жодній видимої переваги. І не варто сьогодні сильно навантажувати себе домашніми справами.
Близнюки. Цього дня ти більше мріятимеш, аніж працюватимеш. Добре, звичайно, якщо ти займаєшся творчістю і придумуєш, наприклад, нові декорації до вистави, або нове плаття для кліпу. Але якщо ти працюєш у банку - банку сьогодні не пощастило з тобою. Постарайся, знаючи це, навіть не пробувати займатися важливими справами - напартачиш! Другу половину дня присвяти собі коханій - читай, гуляй, розважайся - ти цього заслужила.
Рак. Цього дня ти більше мріятимеш, аніж працюватимеш. Добре, звичайно, якщо ти займаєшся творчістю і придумуєш, наприклад, нові декорації до вистави, або нове плаття для кліпу. Але якщо ти працюєш у банку - банку сьогодні не пощастило з тобою. Постарайся, знаючи це, навіть не пробувати займатися важливими справами - напартачиш! Другу половину дня присвяти собі коханій - читай, гуляй, розважайся - ти цього заслужила.
Лев Якщо ти недобре почуваєшся (що цілком імовірно), то краще влаштувати собі сьогодні додатковий вихідний. По можливості, звичайно. Не варто впрягатися у важливі та відповідальні справи і завдання - ти можеш наламати дров. У другій половині дня зустрінься з людьми, спілкування з якими не напружує, і які нічого від тебе не чекають і не вимагають.
Діва. Сьогодні варто максимально потрудитися і «закрити» численні незавершені справи. Справа в тому, що грядуть якісь складні часи для тебе, коли максимум твого часу забиратимуть особисті проблеми, і ти не зможеш конструктивно і якісно попрацювати. У другій половині дня тебе виведуть із себе всілякі плітки, чутки і чужі думки про тебе і твоє оточення. Не варто всьому цьому довіряти і надавати великого значення.
Терези   Постарайся сьогодні присвятити день навчанню. Читай, розвивайся, відвідуй тренінги з підвищення кваліфікації. Твоя різкість і агресивність у спілкуванні з товаришами по службі на роботі шокує багатьох і зіграє не на руку тобі. Навчися, по можливості, контролювати себе. Також слід зауважити, що сьогодні цілком реально очікуваний якийсь незапланований прибуток.
Скорпіон Сьогодні потрібно звернути увагу на свій зовнішній вигляд, імідж, статус тощо. Поговори і проконсультуйся з візажистами, стилістами, іміджмейкерами і т.д. Цей крок суттєво допоможе тобі в кар'єрі. У другій половині дня світ надасть тобі кілька шансів для росту і розвитку, для самореалізації та самозадоволення
Стрілець. Якщо ти заспокоїш своє бажання сперечатися і не погоджуватися з усіма (багатьма) з будь-якого приводу, то зможеш досягти багато чого і виконати великий обсяг робіт. Користуйся інформацією, особливо яка стосується інших людей, із перевірених і надійних джерел - не варто довіряти чуткам і пліткам на роботі. І не варто сьогодні займатися важливими паперами або підписувати щось істотне. Відклади такі справи до понеділка.
Козеріг Сьогодні від тебе вимагається терпіння, толерантність та комунікативні навички. Багато чого тебе дратуватиме, чимось (або кимось) ти будеш незадоволена. Вдень ти отримаєш звістку від партнерів, колег із-за кордону. Можливо, доведеться або захочеться відновити або зміцнити старі зв'язки і стосунки. Увечері приділи увагу іншим зв'язкам і справам - особистим. Це найважливіше, що є у нас, а все інше - тимчасове.
Водолій. Це день змін і трансформації - тобі доведеться трохи змінити свої погляди на багато речей, своє ставлення до багатьох ситуацій і людей. Користуючись або керуючи технікою і приладами, будь уважна і обережна. Це несприятливий день в плані травм, опіків, порізів тощо. Також варто не розповідати оточуючим про свої плани і майбутні проекти - нехай це наразі залишиться твоїм секретом.
Риби У тебе сьогодні гарний робочий день, не зважаючи на те, що кінець тижня. Існує ймовірність знайти важливого фахівця, якого потребуєш ти чи твоя установа, інвестора, союзника. Також є всі шанси на вирішення кількох фінансових питань, які давно не вирішувалися. Варто заохотити співробітника, який сьогодні відзначився - не скупися на похвали і премії. Також і ти можеш «нарватися» на заохочення з боку твого керівництва.



А зараз — усміхніться :)




- Кохана, тобі не холодно?
- Холодно.
- Як добре, що я тепло вдівся.



- Товариш майор! До тебе жінка прийшла!
- Не “до тебе”, а “до вас”.
- До нас вона вчора приходила.



П'яний чоловік стукає в двері. Дружина не пускає. Чоловік кричить:
- Хто в домі господар?
Дружина:
- Хто в домі, той і господар!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат