Сергій Ратушняк: Чим займається Порошенко крім обманів і розводів?

admin 25.07.2014 12:12 ПОДІЇ

Лідер ГО "Нове Закарпаття" дав оцінку діяльності президента Петра Порошенка

Чим займається Порошенко, крім обманів і розводів?
— АТО за 2—3 години — його обіцянка!
— Щоденна зарплата в зоні АТО — 1000 грн. Без коментарів. Там більшість голодує.
— Продасть бізнес... Того ж рівня.
— У владі професіонали... Всі з бізнес-орбіти "Рошен". Армію очолив кримінальний «мусор». Зникають із владних небосхилів останні слов’яни.
— Перевибори на всіх рівнях. До ВР на 100 % — "пропорційна основа", 3 % — прохідний бар’єр. Замість цього: законодавчі ініціативи від президента — ще більша узурпація влади, ніж у попередників.
— Перекриють злодійські схеми, хабарі, відкати... Сміх. Тоді чому не зростає наповнення бюджету і не повертається попередній курс твердих валют.
— Винні будуть покарані... Жодного затриманого з числа знакових.
— Регіони очолять лідери... Знущальний фарс. Або крадії з великої дороги, або якісь коханці, яких упізнають 50 чоловік регіону.
— Здача Криму БЮТом (Тимошенко, Турчинов, Яценюк)   навіть не названа злочином.
— Понад 500-тисячна армія і міліція не можуть розібратися з 1—2 тис. бандитами.
— Зараз Яценюк із пафосом: "Нема чим заправляти БТР". А де 8 мільярдів? А чому 80 млн. одразу перерахували сім’ї Порошенка за автобуси для "озброєння" армії? Красти треба менше.
— Олігархи будуть відсунуті від влади. Повний регіт. Сам такий, а також і Тарута, і Коломойський, і Палиця, й аграрний олігарх (що реформує силовий блок)...
— Багаті поділяться з бідними. Чомусь не помічений в такій доброчинності ніхто.   Порошенко в тому числі. Від кожного з сотні Forbes — по 100 млн. грн. і маємо 120 млрд. грн. За такі гроші — нова сучасна армія! Коломойський там, у Дніпрі, захищає не Україну, а свій мільярдний бізнес на території нашої держави. Від руди і вугілля до металургії, банку і сьогодні всі військові й космічні підприємства. На чолі — найбільший в світі центр іудейства. Хто не зрозумів — це ще один Ізраїль, за площею та економікою. Відібраний від України. НАЗАВЖДИ!
Грабіжницька закупівля електроенергії від олігархів за ціною   0,75—5,0 грн./кВт (сонячна і вітрова енергія. Найдорожча в світі) замість 0,2 грн./кВт від державних АЕС. Мільярди течуть через бензин і газ, страховки і ліки, борошно і цукор... Галузі, монополізовані злодіями-олігархами, ЯКІ І ДОВЕЛИ КРАЇНУ ДО КРОВОПРОЛИТТЯ. Братовбивство обездолених зі Сходу з обкраденими з Центру і Заходу.
У нашому краї — хабарництво, казнокрадство, розкрадання майна, землі й ресурсів, контрабанда ОЗУ клану Балог цвітуть буйно і безкарно...
Я вже не кажу про ганьбу на весь світ, пане Порошенко, що жодної санкції проти ворога та агресора Росії Ви НЕ ЗАПРОВАДИЛИ! Російські МТС, АЗС, Обленерго, банки, страхові копмпанії (!!!) і російські серіали по всіх "українських" каналах продовжують висмоктувати мільярди з України до кишені агресора-вбивці! Жодну персону з проросійського політикуму і бізнесу не оголошено поза законом... А скиглимо на весь світ, щоб приймали санкції і допомагали. Це — проституція і зрадництво! Ось як це називається! Одним словом — це і є "жити по-новому" від олігарха Порошенка. З першим туром Вас, співгромадяни.

P. S. Свого часу не обрали Чорновола, потім не обрали Мороза, зараз свист тих же граблів... Видно, тому й не було ніколи держави під назвою Україна. ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ!!! Вибори до ВР за старою законодавчою базою — це заколот Порошенка та олігархів-злодіїв проти України! 50 % мажоритарки — шлях для злодіїв. Політ реклама і фінансування виборчих блоків від кого завгодно — це шлях для злодіїв-олігархів. Не зниження прохідного бар’єру до 1—3 % — це заборона на проходження до влади нових політсил і нових людей. І це остання фаза існування держави. Одна фатальна помилка — "перший тур" - зроблена. Залишилася остання дур, яку може зробити народ на шляху до знищення власної держави, пропустити цей заколот («вибори» і конституційну «реформу») від Порошенка.


Ваш Сергій Ратушняк

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат