Ужгородці завоювали в Києві на Чемпіонаті України з петанку дві золоті і дві срібні нагороди

admin 23.06.2014 16:13 СПОРТ

У Києві відбулися фінальні ігри чемпіонату України з петанку. Закарпаття (згідно з квотою) представляли 7 учасників: 6 представників Ужгородського петанк-клубу та один Мукачівського петанк-клубу.

Незаважаючи на те, що, приміром, Київський та Харківський петанк-клуби мали більші квоти, всі ужгородці повернулися з медалями.

Першого дня відбулися змагання тет-а-тет (один проти одного). Всього участь брали 24 учасника-фіналіста, які виграли відбори у своїх клубах. Учасники були розділені на 4 групи по 6 чоловік. Після ігор кожен з кожним у своїх групах до фінальної вісімки виходили по два кращі спортсмена з кожної групи.

В результаті 5 ужгородців вийшли до 8-ки кращих, де потім відбувалися ігри плей-офф. Кращою з ужгородок стала Олександра Шевченко, яка лише у напруженій фінальній грі з мінімальним рахунком 9:13 поступилася киянину Дмитру Бугаю.

Того ж дня відбулися ігри з тиру. Всі учасники виконували вправи на влучність у п'яти фігурах. Безперечним переможцем став Петро Гойс, який набрав 28 очок, випередивши двох киян (Олександра Коваля та Сергія Денисенка), які посіли відповідно друге та третє місце, набравши навіть в сумі на двох менше, ніж було в переможця.

Наступного дня відбулися змагання триплетів (команди з трьох учасників). Чемпіонами України стала перша команда Ужгородського петанк клубу у складі: Петро Гойс, Олександра Шевченко та Ігор Заславський, а срібні нагороди здобула друга команда Ужгородського петанк-клубу у складі Олена Колодій, Олександра Кузьма та Людмила Федоришина. На третьому місці триплет Київського петанк клубу (Олександр Заломайкін, Сергій Жуковський та Сергій Денисенко).

Варто відзначити, що ужгородці стали чемпіонами другий рік поспіль (минулого року вони здобули   золото на чемпіонаті України, який проходив у Львові).

Федерація петанку України щиро дякує за допомогу у відрядженні ужгородських команд на Чемпіонат України в Київ Олександрові Ледиді та Івану Бушку.

admin

Коментарі :


23.06.2014 16:39 бітанги

Ужгород РУЛИТЬ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат