Нагородили переможців щорічного рейтингу «Сумлінні платники податків» (2012 рік)

admin 09.04.2013 12:51 ПОДІЇ

Закарпатські підприємства, де працюють більше 12 тис. краян та зарплата подекуди сягає 6,5 тисяч гривень, - це переможці щорічного рейтингу «Сумлінні платники податків» (2012 рік). Кращих з кращих нагородили очільник області Олександр Ледида, перший заступник голови облради Володимир Закурений, голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо та голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України області   Марта Волощук.


– Без Вас не можлива нормальна діяльність держави – робота економіки та соцсфери, - звернувся до присутніх бізнесменів Олександр Ледида. – Тільки завдяки відповідальному бізнесу може розвиватися кожна окрема галузь та налагоджуватися життя кожного окремого українця.
        – Аби полегшити життя підприємцям, у державі тривають реформи – зокрема, і в роботі податкової. Робимо все можливе для зменшення кількості перевірок та налагодження партнерської співпраці з бізнесом, - запевнив головний податківець області Василь Іванчо.
Отже нагороди отримали: Номінація «Сумлінний платник податків у сфері промисловості» - ТОВ «НЬЮКО-БЕРЕГОВО» (підприємство сплатило до зведеного бюджету 781,9 тис. гривень); ТОВ СП «Керамнадра» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері важкої промисловості» в категорії: мале підприємство ( за минулий рік до зведеного бюджету сплачено 663,4 тис. гривень податків і зборів); ТОВ «КРУЖІК-Україна» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері важкої промисловості» в категорії: мале підприємство (до зведеного бюджету   сплачено 290,5 тис. гривень податків і зборів) та ін.
        Номінація «Сумлінний платник податків у сфері будівництва»: ТОВ «Електробуд» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері будівництва» в категорії: середнє підприємство (сплатило до зведеного бюджету 1 млн.357 тис. гривень податків і зборів.)

        Номінація «Сумлінний платник податків у медичній сфері»: Нагороджується ТОВ «ОРТЕКС ЛТД» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у медичній сфері» в категорії: середнє підприємство (до зведеного бюджету   підприємством сплачено понад 740 тис. гривень податків і зборів); ПП «АСТРА-ДІА» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у медичній сфері» в категорії: мале підприємство (сплачено до бюджету   129,9 тис. гривень податків і зборів).

        Номінація «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі та послуг»: ПАТ «Закарпаттяобленерго» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі та послуг» у категорії: велике підприємство (до зведеного бюджету сплачено понад 36 млн. гривень податків і зборів) та ін.
        Номінація «Сумлінний платник податків у сфері транспорту та зв’язку»: ТОВ «Транспортно-експедиційна компанія «Західтранссервіс» - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері транспорту та зв’язку» у категорії: середнє підприємство (до зведеного бюджету протягом року сплачено понад 2 млн. гривень податків і зборів) та ін.
        Номінація «Сумлінний платник податків у аграрній сфері»: ДП «Рахівське лісове дослідне господарство»   - переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у аграрній сфері» у категорії: середнє підприємство (до зведеного бюджету сплачено понад 4 млн. гривень податків і зборів).
Прес-центр ОДА


















 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат