Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 09.04.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 9 квітня. Не лякайтеся перешкод, адже вони завжди навчають нас і роблять сильнішими. Сприймайте жартівливо навіть найбільш напружені ситуації, і вони обов’язково порадують хорошими результатами. Нехай ваш ранок буде затишний, приємний, а також ароматний від свіжозвареної кави!

Цитата дня:   Та не про те думай, що запитали, а про те - для чого? Здогадаєшся - для чого, тоді і зрозумієш, як треба відповісти.   ( М. Горький)

9 квітня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ, на високогір'ї з мокрим снігом. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 6-11° тепла, у горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 9-11° тепла.


За православним календарем 9 квітня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Євтихій, Єфрем, Іван (Іоанн), Кирик, Мануїл (Мануйло, Иммануил, Еммануїл), Кіндрат (Кодрат), Макар (Макарий), Марія, Матрена (Матрона), Павло й Федосий (Федосей, Феодосій).


Цей день в історії

1921 — у Ялті заснований музей Чехова
1930 — в Нью-Йорку вперше продемонстрували роботу відеотелефона. Зв'язок встановлено між офісами компаній Bell Laboratories і AT&T
1963 — екс-прем'єр-міністр Британії Вінстон Черчилль став першим іноземцем, якому Конгрес США присвоїв звання почесного громадянина США
1966 — у Франції Софі Лорен вийшла заміж за продюсера Карло Понті



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 квітня — «Кохання по-дорослому». Поч. о 17.00,   20.50 та 23.00. «Сімейка Крудсів». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20 та 19.10.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».


Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Йожефа Рущака (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для тих, хто працює в комунікаційній сфері. Постарайтеся знайти час для спілкування з близькими. Не зважаючи на високу ступінь завантаження і високий темп на роботі, постарайтеся приділити трохи часу своєму здоров'ю. Слідкуйте за своїм харчуванням. Вам варто більше часу приділити косметичним процедурам.
Телець. Сьогодні вам належить дізнатися щось важливе. Постарайтеся не приймати близько до серця цю інформацію. Ваше сприйняття зараз надто чутливе до різного роду джерел, а тому, перш ніж зробити висновки, порадьтеся з друзями і близькими. Кохані приємно здивують.
Близнюки. Сьогодні вам варто налаштуватися в першу чергу на роботу, а потім вже на з'ясування стосунків. Все залежатиме від того, наскільки серйозно ви ставитеся до своїх обов'язків, а також взятих на себе зобов'язанням. Вам не варто сподіватися на те, що ситуація владнається сама собою і про вас усі забудуть. Будьте уважні до того, що ви говорите і що робите.
Рак. Сьогодні вам варто бути дуже обережними з електрикою і електричними приладами. Постарайтеся не розпалювати атмосферу на роботі, а також будьте уважні по відношенню до рідних. Вам не варто зриватися на близьких. Цей день загрожує багатьма неприємностями, особливо пов'язаними зі стосунками.
Лев Сьогодні вам варто більше часу приділити пошуку відсутньої інформації. Постарайтеся заповнити запас відсутніх знань. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з друзями, колегами та й просто іншими людьми. Здоров'я на рівні, а тому можете собі дозволити підвищені фізичні навантаження. Сприятливі заняття спортом.
Діва. Сьогодні вам варто зайнятися вирішенням господарських та організаційних питань. Не варто надавати значення словам інших людей. Постарайтеся якомога більше часу приділити спілкуванню з іншими людьми, особливо колегами. Вони допоможуть вам краще зорієнтуватися в ситуації. Не дозволяйте ввести себе в оману.
Терези Цей день принесе вам чимало радості, а також приємно здивує. Постарайтеся не приймати близько до серця всіх дрібниць, які можуть вас боляче ранити. Вам варто сконцентруватися на своїх відчуттях і почуттях. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу - він, як правило, вже знає всі відповіді. Друзі та близькі допоможуть вам у прийнятті важливого рішення.
Скорпіон Сьогодні вам не варто переживати через дрібниці. Просто спостерігайте за тим, як ваші мрії повільно, але впевнено починають набувати реальних форми. Але не поспішайте радіти. Попереду ще чимало роботи, а тому вам не варто розслаблятися завчасно. Цей день дивним чином може змінити ваше ставлення не лише до деяких людей, але і до деяких життєвих установок, що вже устоялися.
Стрілець. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Крім загальних фраз в процесі спілкування постарайтеся з'ясувати свою вигоду і вигоду інших людей від вашої взаємодії. Як тільки ви відчуєте взаємний баланс - приступайте до здійснення задуманого разом зі своїми партнерами.
Козеріг Сьогодні вам варто налаштуватися на вирішення питань, пов'язаних із фінансами і оформленням фінансових документів. Будьте уважні. Від вашої концентрації на запланованих завданнях багато чого залежатиме. Постарайтеся не нервувати і не відволікатися на дрібниці. Бережіть свій час.
Водолій. Яскравий день для тих, хто планував сьогодні ряд зустрічей і переговорів. Спілкування з іншими людьми пройде на «ура». Вам вдасться укласти досить вигідну угоду і при цьому знайти «золоту середину» у взаєморозумінні. Постарайтеся не обіцяти більше, ніж здатні виконати. Ну, хіба що, трохи.
Риби Сьогодні вам варто більше часу приділити своєму здоров'ю. Профілактика, дієта і ряд лікувальних процедур будуть доречними. Постарайтеся не перебільшувати значення різних «знаків» і прикмет. Вам варто бути зараз об'єктивнішими. Наразі сухі факти можуть сказати і показати більше, ніж чорна кішка, що перебігає дорогу.



А зараз — усміхніться :)


Кактус - глибоко розчарований у житті огірок



І створив Бог жінку ... з тих пір немає спокою ні Богу, ні чоловікові ...



Американка:
- Oh my God!
Українка:
- І не кажи, мій теж гад!

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат