У Берегівській ЦРЛ порушували умови тендеру

admin 08.04.2013 17:27 ПОДІЇ

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України завершує розгляд справи відносно Берегівської центральної районної лікарні (надалі – Замовник).

Нагадаємо, що Відділення розглядає справу, розпочату відносно Берегівської центральної районної лікарні, яка виступала Замовником при закупівлі продуктів харчування за державні кошти.
В ході розгляду справи було встановлено, що Замовник допустив до участі у процедурі торгів цінові пропозиції приватних підприємців, які не відповідали вимогам тендерної документації та чинного законодавства. За таких обставин надані цінові пропозиції мали бути відхилені.
Наразі відділення підготувало подання про попередні висновки у справі. Відповідно до законодавства Відповідач у справі має право у 10-ти денний строк від дня отримання подання надати свої міркування, пропозиції або заперечення щодо висновків та пропозицій, викладених у поданні.
Причому, у разі надання заперечень щодо висновків і пропозицій, викладених у поданні, необхідно надати докази, які їх підтверджують.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат