Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.04.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 8 квітня. Новий тиждень розпочинайте з приємних спогадів, які накопилися за вихідні й позитивного погляду на все те, що чекає попереду. Гармонійного ранку, смачної кави, лише корисних справ, і нехай понеділок буде легким!

Цитата дня:   Небагато людей здатні переносити повну самотність. Я і сам, як ви знаєте, не люблю самотності, але після кількох спроб дійшов висновку, що компанія балакучих дурнів ще гірше.   (Айріс Мердок «Під мережею»)

8 квітня 2013 року в Ужгороді температура повітря вдень 3-10° тепла. Незважаючи на ясну ніч, ранок очікується похмурим. Хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей день відзначається Собор Архангела Гавриїла і вшановується пам'ять преподобного Василя Нового. У давнину говорили: "Все, що народиться на день Гавриїла - потворне і негарне". Жінки ж у цей день закінчували останню пряжу, а тим, хто продовжував прясти, казали: "Не піде про запас". Якщо у цей день схід сонця світлий, значить скоро сніг повністю зійде. Наші пращури примітили, яка погода 8 квітня - така вона буде 8 жовтня, і навпаки.

За православним календарем 8 квітня ІМЕНИНИ відзначають Авив, Авраам, Агн, Алла, Анимаиса (Анимаида, Анимасья), Ганна, Арпила, Василь, Вафусий, Верк, Гаафа, Гаврило (Гаврил, Гаврило), Дуклида, Евсевий, Игафракс, Ириней, Иской, Кіндрат (Кодрат), Лариса, Малх, Мамика, Моико, Пуллий, Реас, Сигиц, Сила, Сонирил, Степан (Стефан), Суимвл, Уирко (Вирко, Вирка), Ферм і Филл.


Сьогодні також:
• Міжнародний день ромів.
• Міжнародний день тайцзі і цигуна.
•   Малайзія   — День султана Джохора.
•   Сінгапур   — День народження Будди.
•   США   — День астрономії.


Цей день в історії

1928 — Церква в СРСР позбавлена статусу юридичної особи.
1930 — вийшов на екрани кінофільм О. Довженка «Земля».
1933 — Велика Британія наклала ембарго на постачання в країну радянських товарів.
1935 — в СРСР кримінальна відповідальність поширена на дітей старше 12 років, які тепер можуть бути засуджені до страти.
1939 — Італія анексує Албанію. Король Зог відрікається від престолу.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 квітня — «Кохання по-дорослому». Поч. о 17.00,   20.50 та 23.00. «Сімейка Крудсів». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20 та 19.10.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».


Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Йожефа Рущака (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто зосередити всю свою увагу на досягненні найближчих цілей. Попрацюйте з графіком дня. Цілком імовірно, ви все встигнете, якщо плануватимете свій час. Клієнти та партнери задоволені вашими результатами. Не знижайте темп.
Телець. Сьогодні вам варто більше часу приділити фінансам. Перевірте активи. Чи все в порядку зі звітами. Постарайтеся спланувати свої витрати і доходи. Незабаром вам випаде слушний шанс заробити. Скористайтеся ним. Близькі сьогодні ввечері вас порадують. Будьте їм вдячні.
Близнюки. Сьогодні ви отримаєте чудову можливість проявити свій потенціал. Не соромтеся, будьте собою. У вас досить вражаючий потенціал. Використовуйте його. Будьте в собі впевнені. Постарайтеся показати себе з найкращої сторони. Близькі та друзі вас в цьому підтримають.
Рак. Вам варто більше часу приділити спілкуванню з колегами і партнерами. Стосунки в колективі сьогодні стануть важливішими за досягнення фінансових цілей. Єдність є тією силою, з допомогою якої ви можете звернути гори. Станьте частиною цієї команди або навіть очольте її. Вам сьогодні вірять.
Лев Вам варто більше часу приділити спілкуванню з колегами і партнерами. Стосунки в колективі сьогодні стануть важливішими за досягнення фінансових цілей. Єдність є тією силою, з допомогою якої ви можете звернути гори. Станьте частиною цієї команди або навіть очольте її. Вам сьогодні вірять.
Діва. Сьогодні вам варто більше часу приділити навчанню. Ви втрачаєте щось важливе. Не бійтеся бути собою. У другій частині дня приділіть увагу спілкуванню, не важливо, якого характеру воно буде - ви маєте шанс закласти надійний фундамент майбутніх успіхів. Вірте в себе.
Терези Сьогодні вам варто звернути пильну увагу на фінансову сторону. Вам не можна ображатися на інших людей, бо це негативно вплине на ваше матеріальне становище. Постарайтеся більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Будьте уважні до слів і мотивів оточуючих.
Скорпіон Сьогодні вам варто звернути увагу на маркетингову сторону тієї справи, якою займаєтеся. Має сенс переглянути позиціонування самого продукту на ринку. Зараз ви здатні запропонувати ринку справжнє ноу-хау. Дайте волю фантазії - ви обов'язково знайдете відповіді на всі хвилюючі вас питання. Подивіться на ситуацію з боку спостерігача, неупереджено.
Стрілець. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з тими, хто вам дорогий. Вам не варто ігнорувати спілкування з протилежною статтю. Цілком вірогідні симпатії, навіть початок багатообіцяючих стосунків. Пам'ятайте, що любов живиться довірою і повагою одне до одного. А тому не прагніть почати ваші стосунки з егоїзму.
Козеріг Чудовий день для тих, хто працює в промисловій сфері. У вас з'явиться слушна нагода просунутися по кар'єрних сходах. Постарайтеся не ігнорувати свої обов'язки. Вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, від кого ви якимось чином залежите. Близькі також порадують. Не посилайтеся на втому - приділіть їм трохи часу.
Водолій. Чудовий день для тих, хто перебуває в пошуках другої половинки. Постарайтеся сьогодні не упустити подарунок ангелів любові - зустріч, яка може багато чого змінити у вашому житті. Цей день чудово підходить для реалізації задуманого, особливо для тих, хто пов'язаний із творчими професіями.
Риби Сьогодні ваша інтуїція буде на висоті. А тому вам варто прислухатися до своїх відчуттів. Постарайтеся не ігнорувати спілкування з іншими людьми. Цей день чудово підходить для реалізації творчих планів та проектів. Не варто обмежувати себе в прояві емоцій. Сьогодні ви маєте повне право бути собою.


А зараз — усміхніться :)


Дівчина в аптеці:
- У вас є "АнтиРозтовстин"?
- Ні!
- А "ЦелюлітоЩезан"?
- Ні!
- А "СамаСобоюВагаПропадан"?
- Дівчино, вам потрібен МеншеТребаЖратидин, БільшеЗадомШевелин і ДохолодильникаНепідходин"


- Де ваша совість?
- Поїхала на курси підвищення кваліфікації:)))


- Ой, доню, куди ти так вирядилася-то?
- У ванну, хочу зробити нову фотку на аватар.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат