Обмуздрамтеатр отримає 100 тисяч гривень на нові костюми

admin 04.04.2013 17:23 ПОДІЇ

У четвер, 4 квітня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся з колективом Закарпатського обласного державного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв.

Під час зустрічі з головою облдержадміністрації працівники театру, актори могли звернутися до очільника області із проханнями, пропозиціями та зауваженнями щодо покращення роботи найбільшого театру області.

Так, насамперед, театрали зауважили, що облмуздрамтеар, маючи вагомі мистецькі здобутки, популярність у інших містах, заслуговує отримати статус академічного. Олександр Ледида запевнив, що це питання буде винесено на одну з сесій обласної ради. У разі присвоєння статусу академічного, середньомісячний оклад працівників театру збільшиться на 20-100%.

Зараз у театрі тривають ремонтні роботи: цього року взимку вже на повну потужність працювало опалення, ще потребує ремонту безпосередньо сцена, окремі елементи залу, фасаду будівлі.

- За останні роки вдалося багато чого зробити: замінені вікна, система теплопостачання. У театрі стало набагато комфортніше акторам працювати, глядачам – насолоджуватися вашими виставами. Зрозуміло, що роботи ще дуже багато, ми не зупиняємося і роботи продовжуватимуться, - зазначив Олександр Ледида.

Зокрема, сьогодні театр потребує сучасного технічного оснащення: сценічного освітлення та звуку.

Також до керівника краю звернулися з проханням сприяти у закупівлі сценічних костюмів та спеціального взуття. Керівник краю запевнив, що незабаром обласний музично-драматичний театр отримає 100 тис. грн. на оновлення сценічного гардеробу.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат