Нагірний досі залишається керівником Хустської філії "Закарпатгазу"?

admin 04.04.2013 14:25 ПОДІЇ

В усякому разі, саме Павло Нагірний вказаний виконуючим обов’язки Хустської філії Закарпатгазу на офіційному сайті установи.

З моменту вчинення головним газовиком Хустщини жахливої аварії, в результаті якої загинули молода жінка з дитиною, а ще двоє дітей опинились в лікарні з важкими травмами, пройшло вже кілька місяців. Впродовж цього часу відбулась низка судових засідань, на останньому прокуратура мала на меті оскаржити неосудність Павла Нагріного і застосувати до нього примусові заходи медичного характеру із посиленим наглядом. Однак на засідання підсудний не з’явився, пізніше ж з повідомлення Держприкордонслужби стало відомо, що винуватець трагічної ДТП втік за кордон.

Прокуратура, своєю чергою, збиралась оголошувати Павла Нагріного у міжнародний розшук, і затим – судити на загальних підставах, адже строк притягнення до відповідальності у кримінальній справі щодо Нагірного сягає 10 років.

Нині ж – поки прокуратура готується розшукувати Нагірного, він все ще «виконує функції» головного «газовика» Хустщини, про що й повідомляється на офіційній інтернет-сторінці «Закарпатгазу».

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат