DZIDZIO приїхали в Ужгород на "фірмовому Кадилаку" і полонили публіку своєю безпосередністю

admin 28.03.2013 17:56 ПОДІЇ

 

Нарешті це сталося! 25 березня гурт DZIDZIO виступив в Ужгороді, прибувши на своєму "фірмовому Кадилаці", про який навіть має   чудову пісню.

Номери на гарненькій автівці DZIDZIO також   "фірмові".   Трохи невиспані, але сповнені оптимізмом і бадьорістю хлопці заряджали своїм драйвом усіх, кого зустрічали. Так, удень вони   "потусили" й "розім’ялися"   на   "Тиса-ФМ", відтак   подалися готуватися до вечірнього концерту. І слід сказати, шоу їм знову вдалося.

Ужгородський слухач, якого   наразі важко здивувати якоюсь родзинкою,   визнає: звучить та виглядає DZIDZIO колоритно,   жваво   й   безпосередньо.   Прихильників у гурту куди більше,   аніж скептиків,   гурт нині популярний серед численних шанувальників в усіх куточках України.   Хлопці з DZIDZIO побували в багатьох місцях України, однак   лідер колоритного тріо зізнався, що не відмовився б жити саме   на Закарпатті. Отакий комплімент нашому краю від DZIDZIO, який наснажує драйвом і веселою впевненістю: у тих, хто шанує DZIDZIO, все   буде гаразд!

rionews.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат