Балога подарував Медведчуку 122 гектара землі

admin 28.03.2013 10:49 ПОДІЇ

Минулого тижня деякі ЗМІ, що патронуються екс-міністром МНС Віктором Балогою розповсюдили інформацію, ніби губернатор Закарпаття підписав розпорядження про надання в оренду земельної ділянки 60 га на Воловеччині підприємству «Спорт—Тур» під рекреацію.

Практика надання земельних ділянок в оренду підприємствам під рекреацію доволі поширена, однак ЗМІ Балоги подали її під тим соусом, що фірма «Спорт-Тур» належить екс-керівнику Адміністрації президента Кучми Віктору Медведчуку. Більше того, в заголовках не вказувалося, що земельна ділянка надається в оренду і за відповідну плату, а звучали заголовки так: «Губернатор Ледида подарував 60 Га землі Медведчуку».
Інтернет-видання Clipnews.info зазирнуло в недалеку історію і нагадало цікавий факт. Адже ще в 2005 році цьому ж таки підприємству і також в оренду було надано аж 122 Га землі. Сам договір про оренду було підписано в період   керування областю кланом Балог. Щоправда Віктор Балога був губернатором Закарпаття до жовтня 2005 року, а договір підписано в грудні. Однак, як відомо, тоді губернатором замість Балоги став його соратник і права рука Олег Гаваші.
Інтернет-видання Clipnews.info логічно нагадало і те, що сам Віктор Балога був соратником Віктора Медведчука і головним функціонером СДПУ(о) і в той період структури Медведчука активно «окуповували» Закарпаття. Видання також нагадало, що Балозі з його кишеньковими ЗМІ не варто піднімати «земельні питання», бо чи не найкрупніший земельний дерибан в області було вчинено саме Балогами поблизу санаторію «Синяк», про що писала центральна преса.

Більше про це тут: http://www.clipnews.info/newstopic.htm?id=57367

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат