Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.03.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 28 березня. Намагайтеся сьогодні не звертати увагу на проблеми і побачите, що вони й самі вас уникають. Нехай ранок наповнюється бадьорим ароматом свіжозвареної кави, а думки спрямовуються тільки в позитивне русло. Успішного дня, корисних справ і приємного прокидання!

Цитата дня:   Є висока насолода у вірності. Може - найвища. І навіть нехай про вірність твою не знають. І навіть нехай не цінують.   (Олександр Солженіцин «Раковий корпус»)

28 березня 2013 року в Ужгороді температура повітря вдень від 0 до 4° тепла. В Ужгороді протягом усього дня погода буде похмурою. Після обіду дрібному снігу, який почнеться вранці, прийде на зміну дрібний дощ і продовжуватиметься до завершення дня.
Народний прогноз погоди
: 28 березня вшановується пам'ять мучеників Агапія, Пуплія та ін. Погоду цього дня передвіщають вода і птахи. У давнину помітили: якщо весняна вода тече повільно, то рік очікується важким. Якщо ж у цей день прилітають чайки, то можна чекати тепла. У наших пращурів був такий звичай: якщо цієї ночі почуєш, як виє собака, слід повернути подушку, щоб сон був хорошим.


За православним календарем 28 березня ІМЕНИНИ відзначають Агап (Агапий), Олександр, Олексій (Алексій), Денис (Дионисий), Дмитро (Димитрий), Еварест, Мануїл, Михайло, Никандр, Публий (Пуплий), Ромил і Тимолай.


Цей день в історії

1930 — у Туреччині замість грецьких назв міст Константинополь і Ангора були затверджені офіційні турецькі назви — Стамбул і Анкара;
1980 — Указом Президії Верховної Ради СРСР затверджено Положення про звання Народного артиста СРСР
2004 — в ніч з 28 на 29 березня, разом із переходом на літній час стартувала Громадянська кампанія ПОРА!
2008 — Українська Вікіпедія сягнула межі в 100 000 статей.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».

«Доміон»
До 28 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 15.40,   21.10 та 23.00. «Заміж на 2 дні». Поч. о 12.00, 13.50, 17.30 та 19.20.

Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви здатні дещо перебільшувати свої можливості. Постарайтеся не приймати ризикованих рішень. Все, що від вас зараз потрібно - це об'єктивна оцінка своїх здібностей і можливостей. Не обіцяйте більше того, що ви дійсно можете зробити. Як показує практика - чесність по відношенню до себе завжди приносила тільки успіх.
Телець. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що вам доведеться сьогодні вислухати на свою адресу. День повний сюрпризів і несподіванок. Вам варто зайнятися практичними питаннями. Вам зараз необхідна елементарна стабільність, яка принесе спокій вашій душі.
Близнюки. Цей день прекрасний в усіх відношеннях, особливо це стосується зустрічей і спілкування з іншими людьми. Спробуйте побачити за деревами ліс. Так вам буде легше сформувати основоположні цілі, які допоможуть у побудові найближчих планів. Слухайте ту інформацію, яка до вас надходить. У ній є зерно.
Рак. Цей день пройде позитивно, якщо ви не звертатимете уваги на зайві нюанси. Постарайтеся не приймати близько до серця слова інших. Вам варто озброїтися власною думкою. Надвечір варто ще раз переоцінити все, що сталося. Тепло і затишок домашнього вогнища дозволить вам розставити всі крапки над "і".
Лев Чудовий день для вирішення ряду важливих питань. Не варто піддаватися мріям. Поставтеся серйозно до поставлених завдань. Цей день унікальний, бо саме сьогодні ваші плани почнуть набувати реальних контурів. Постарайтеся не приймати близько до серця всі зауваження на свою адресу. Вони мають істину, яка вам необхідна.
Діва. Яскравий день, коли варто приділити більше уваги собі коханому. Не варто перетворювати життя в погоню за мрією. Інколи корисно просто зупинитися і насолодитися моментом перебування в сьогоденні. Вірте собі і своїм почуттям. Вони є істиною.
Терези Сьогодні вам варто більше часу приділити собі та близьким. Сьогодні ви можете зустрітися з людиною, яку давно не бачили. Постарайтеся не приймати близько до серця слова інших. Зверніться за порадою до своєї інтуїції. Вона дозволить вам краще зрозуміти себе та інших.
Скорпіон Сьогодні вам варто подивитися на ситуацію з боку. Постарайтеся зрозуміти інших людей і подивитися на світ їхніми очима. Ваше мислення і мислення інших не завжди може збігатися. А тому вам не варто засмучуватися через дрібниці. Слухайте серце - воно не обдурить.
Стрілець. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Ви можете дізнатися щось, що вас здивує, а тому вам варто поставитися до всього, що відбувається, з часткою іронії. Трохи згодом ви зрозумієте, що в кожному жарті є частка правди. Постарайтеся не приймати поспішних рішень.
Козеріг Сьогодні вам варто приділити більше часу своєму оточенню. А тому вам не варто більше приховувати себе і свої мотиви. Чудовий день для тих, хто прагне комфорту і щирості у спілкуванні з іншими. Сьогодні вам вдасться знайти золоту середину. Постарайтеся не зраджувати себе і свої принципи.
Водолій. Сьогодні вам варто більше часу приділити новим завданням і планам. Не варто розмінюватися на дрібниці - дивіться глобально. Ваші бажання - це і є ваше майбутнє. Просто дозвольте собі бажати. Від вас багато не потребується - просто будьте собою. Пам'ятайте, що золоті правила - це ті, які ви самі собі встановлюєте і які самі ж і виконуєте.
Риби Вам не варто ображатися на себе за певні помилки і непорозуміння. Це відбувається тому, що ви мало вірите собі і більше довіряєте іншим. Погляньте всередину себе. Там є відповідь на всі ваші питання. Ваш світ насититься гармонією, якщо ви зумієте прокласти шлях від логіки до серця.

А зараз — усміхніться :)



Приходжу додому, дивлюся - пилюка лежить. Дай, думаю, і я полежу


Я іноді жахаюся, читаючи статуси вконтакті. Адже всі ці люди ходять по вулицях без нагляду.



У в’язниці:
- За що сидиш?
- За хабар.
- А що, безплатно сісти не можна було?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат