Партнери сина "регіонала" Ковача "розіграли" на тендері десятки мільйонів від "Закарпаттяобленерго"

admin 27.03.2013 14:45 ПОДІЇ

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 15 березня за результатами тендерів уклало низку угод на будівельні роботи загальною вартістю 78,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
З цих коштів 15,48 млн грн. отримає ТОВ «Електро-буд» на будівельно-монтажні та налагоджувальні роботи для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок замовників до електричних мереж.


Співвласником і директором   ТОВ «Електро-буд» є Юрій Шпак, який також є співзасновником ТОВ «Електро-будсервіс». Партнером Шпака по цій фірмі є директор (станом на сьогодні вже колишній директор - Закарпття онлайн) з інвестицій та технічного забезпечення виробництва «Закарпаттяобленерго» Сергій Васильович Ковач, депутат Закарпатської облради від Партії регіонів. З 2009 року компанія «Електро-буд» отримала підряди від «Закарпаттяобленерго» на суму 231,2 млн грн.

Нагадаємо, що до листопада 2012 р. гендиректором «Закарпаттяобленерго» був Василь Ковач, наразі він є народним депутатом від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом «Електро-буду» було Закарпатське управління ЗАТ «Електро». Його очолює Михайло Костак – партнер вищезгаданого Юрія Шпака по ЗАТ «Електро-Закарпаття». Цю фірму раніше теж очолював Шпак.

Закарпатське управління ЗАТ «Електро» на цьому ж тендері отримало підряд на 15,32 млн грн. Ще 24,78 млн грн. фірма отримала на іншому тендері «Закарпаттяобленерго» – на роботи по реконструкції та будівництву ліній електропередач. Загалом за цей день з управлінням підписали угод на найбільшу суму – 40,10 млн грн.

Решту 22,92 млн. грн. отримає ТОВ «Елітар» Марії Барчук та Алли Намака. Фірма також займатиметься лініями електропередач.

Усі роботи повинні завершити до кінця березня 2014 р.

Джерело: Закарпаття онлайн з посиланням на "Наші Гроші"

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат