Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 27.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 27 березня. Зустрічайте новий день у доброму гуморі, не лякайтеся змін, адже вони на краще. Чашечка улюбленої кави наповнить ранок неймовірним ароматом. Додавайте до неї улюблені солодощі і створюйте позитив для всього дня. Посміхайтеся оточенню – й обов’язково одержите посмішку у відповідь. Гарної середи й приємного кавування!

Цитата дня:   Потрібно любити - любити якомога більше, бо в любові і полягає справжня сила, і хто багато любить, той робить багато і здатний на багато що, і що робиться з любов'ю, то робиться добре.   ( Ван Гог "Листи до брата Тео")

27 березня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, часом невеликий сніг та мокрий сніг, вдень місцями на рівнині з дощем. Вранці подекуди слабкий туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 4° тепла, в горах місцями вдень 3-5° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вдень слабкий мокрий сніг з дощем. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 2-4° тепла.


За православним календарем 27 березня ІМЕНИНИ відзначають Венедикт, Евсхимон, Ростислав, Феогност, Феодосій, Фронтина.



Сьогодні також:
Міжнародний день театру



Цей день в історії

1860 — мешканець Нью-Йорку Майкл Бірн запантетував штопор;
1898 — підписання Російсько-китайської конвенції, що передбачала надання Росії в орендне користування міста Порт-Артур (Люйшунь) і Далянь (Дальний)
1938 — НКВС заарештувало маршала радянського союзу Олександра Єгорова за «шпіонаж і приналежність до військового заколоту». Розстріляний 23 лютого 1939
1940 — югославський принц Павел був скинутий за допомогою анти-фашистського воєнного перевороту;




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Облмуздрамтеатр    
27 березня — вистава «Mеine liebe, Віра» (О. Гаврош).

Закарпатський державний російський драматичний театр (Мукачево)
27 березня — вистава «Лізістрата» з нагоди Міжнародного дня театру. Поч. о 18.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».

«Доміон»
До 28 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 15.40,   21.10 та 23.00. «Заміж на 2 дні». Поч. о 12.00, 13.50, 17.30 та 19.20.

Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто приділити більше уваги зустрічам і спілкуванню з майбутніми партнерами та інвесторами. Постарайтеся витягти максимум від тих можливостей, які у вас сьогодні з'являться. Постарайтеся приділити більше уваги процесу переговорів. Саме зараз закладається основний фундамент вашого майбутнього прибутку.
Телець. Сьогодні вам варто приділити особливу увагу зустрічам і спілкуванню з важливими для вас людьми. Не варто їх переносити на потім. Зробіть все можливе і неможливе для того, щоб все сталося саме так, як ви запланували. Пам'ятайте, що не існує межі для досконалості. Постарайтеся використовувати всі наявні ресурси для того, щоб досягти мети.
Близнюки. Цей день унікальний за своїм наповненням, а тому вам варто уважно поставитися до того, що ви сьогодні побачите і почуєте. Ловіть знаки, вони на кожному кроці. Не давайте собі шансу помилитися в прийнятих вами рішеннях. Зверніться до своєї інтуїції - вона підкаже вам, як краще вчинити.
Рак. Цей день дивує своїм наповненням. Постарайтеся приділити більше часу стосункам із колегами та друзями. Пам'ятайте, що ваше оточення - це, перш за все ваша страховка. Тому вам варто розібратися з напругою, яка існує між вами і кимось іншим. Як тільки ви цього позбавитеся - у вас з'явиться внутрішня впевненість у собі.
Лев Сьогодні вам варто більше часу приділити вирішенню практичних питань. Постарайтеся не переборщити з витратами. Пам'ятайте, що життя в борг - це яма, з якої не так-то просто вибратися. Постарайтеся грамотно розподілити фінансові потоки заради того, щоб не потрапити в халепу. Не турбуйтеся, якщо якісь із витрат доведеться перенести.
Діва. Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із близькими і колегами. Зосередьтеся на питаннях практичного характеру. Якщо існує зіткнення інтересів - вам не варто ухилятися від вирішення цієї проблеми. Не відмовляйтеся від запрошення провести приємно вечір - вам це буде корисно.
Терези Цей день дивує своєю динамікою та насиченістю. А тому вам варто зробити все, щоб використати потенціал цього дня. Постарайтеся не наполягати на своїй думці. Сьогодні зайві емоції ні до чого. Достатньо висловити своє бажання і намір.
Скорпіон Сьогодні вам варто запитати в себе - чи все ви робите правильно і згідно задуманого плану? Можливо, в останні дні ви трохи перевтомилися і зараз вже не зовсім розумієте, що відбувається. Вам потрібно відпочити. Візьміть паузу, наберіться сил і тільки після цього продовжуйте свій рух до мети. Чудовий день для того, щоб провести його в колі близьких людей.
Стрілець. Цей день чудовий в усіх відношеннях, особливо у стосунках з іншими людьми. Перед вами зараз відкриваються можливості, а тому, вам слід зробити все, щоб не упустити найважливіші з них. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Вам не варто сьогодні перевтомлюватися, тому стежте за своїм самопочуттям.
Козеріг Сьогодні вам варто більше уваги приділити собі. Причому не лише своїм бажанням, але й зовнішності, здоров'ю, настрою. Якщо ви зможете краще розуміти себе, розуміти свої реакції, настрої - ви зможете зрозуміти інших. Тільки так ви реалізуєте задумане вами. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації.
Водолій. Сьогодні вам варто більше часу приділити вирішенню юридичних питань, а також документообігу. Як не дивно, але інколи купа паперів на столі починає набридати, ви з цього приводу починаєте нервувати, і у вас все летить з рук. Вихід із ситуації простий - знайдіть годину часу і наведіть, нарешті, порядок.
Риби Сьогодні вам варто зазирнути всередину себе і розібратися зі своїми емоціями. Можливо, ви не праві щодо когось із вашого оточення. Або ж вас сприймають неправильно. Шукайте відповідь у собі. Швидше за все, ряд накопичених завдань не дозволяє вам проявляти себе гармонійно. Не варто робити з мухи слона, просто прислухайтеся до голосу серця.


А зараз — усміхніться :)



Справжня жінка повинна виглядати так, щоб навіть геї, дивлячись на неї, думали: " А може дарма я?!


Досить дивна весна. Більш точний прогноз синоптики зробити поки що не зважилися ...


Раніше я часто сидів в інтернеті. Купив хороший смартфон. Тепер я в інтернеті лежу.

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат