Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото К. Шевченко 26.03.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 26 березня. Збирайте навколо себе лиш приємні емоції і бажаних людей. Нехай всі справи вдаються, а результати приємно дивують. Затишного вам прокидання з філіжанкою улюбленого напою. Сьогодні пропонуємо не обмежуватися кавою: такий чай, як на фото, обов’язково зігріє вас на початку нового дня. Гарного ранку й солодких вам вражень сьогодні!

Цитата дня:   Натовп не любить одинаків; він визнає тільки фальшивих людей, що наслідують у всьому один одному. Натовп зневажає кожного, хто тримається осібно, хто відстоює свої права, захищає свою свободу, чинить по-своєму, незважаючи на наслідки.   (Ошо)

26 березня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вдень невеликий сніг, мокрий сніг. На гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 2° тепла - 3° морозу, у горах місцями вдень 5-10° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура вдень 0-2° тепла.

За православним календарем 26 березня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Анін, Африкан, Михайло, Ничипір, Публий (Пуплий), Савин, Терентій, Христина.



Сьогодні також:
•   Бангладеш — День незалежності.
•   Велика Британія — День Матері (Mother's Day).
• Мухаррам, Ісламський Новий рік.
•   Україна - День внутрішніх військ України



Цей день в історії

1989 — в Радянському Союзі відбулися перші вільні вибори народних депутатів СРСР, які стали початком реальних змін в політичній системі країни
1992 — Верховна Рада України приняла закон Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України. Цей день вважається днем Внутрішніх Військ Міністерства Внутрішніх Справ України
1995 — у перших семи країнах ЄС вступили в дію Шенгенскі угоди про скасування візового контролю на кордонах
2006 — чергові парламентські вибори в Україні



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».

«Доміон»
До 28 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 15.40,   21.10 та 23.00. «Заміж на 2 дні». Поч. о 12.00, 13.50, 17.30 та 19.20.

Закарпатський державний російський драматичний театр (Мукачево)
24 березня — «Троє поросят» (С. Михалков). Поч. о 12.00. «Бенефіс» (А. Чехов). Поч. о 17.00.


Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

«Доміон»
До 21 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 17.00, 18.50, 20.40 та 22.30.
«Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Напружений день. Сьогодні варто постаратися не звертати увагу на ряд зовнішніх подразників. Побережіть нерви. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що вам скажуть. Чудовий день для особистого прориву. Сьогодні ви маєте всі шанси знайти істину в питанні, яке вас турбувало останнім часом.
Телець. Чудовий день для зустрічей і спілкування з потенційними партнерами. Клієнти будуть доброзичливими. Постарайтеся не перейматися через дрібниці. Ввечері бажано зробити невелику пробіжку або відвідати спортзал. Фізичні вправи підсилять здатність вашого організму протистояти ряду навантажень, з якими ви щодня стикаєтеся.
Близнюки. Сьогодні вам варто більше часу приділити собі. Вам варто, нарешті, визначитися, чого ж ви насправді бажаєте. Постарайтеся не перебільшувати ролі інших людей у вашому житті. Вам варто самостійно прийняти важливі рішення, які нададуть значний вплив на ваше майбутнє.
Рак. Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із колегами, а також з близькими людьми. Якщо ви не вирішите найближчим часом сімейні негаразди - вони впливатимуть на робочий процес. Сьогодні вам слід приймати рішення самостійно. Це той день, коли поради вам не потрібні.
Лев Сьогодні варто більше часу приділити стосункам із близькими. Постарайтеся врахувати їхні побажання. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в кар'єрі, бізнесі або хобі. Сьогодні ви зможете розкрити свій потенціал із новою силою. Здоров'я вимагає вашої участі.
Діва. Сьогодні вам варто ще раз перевірити фінансову звітність. Матеріальна сфера буде сьогодні найбільш актуальною, що впливатиме на ряд прийнятих вами рішень. Ваш бойовий настрій допоможе вам зібратися з думками і виконати ряд поставлених завдань. Здоров'я також вимагає вашого впливу.
Терези Цей день дивує своєю динамікою. Постарайтеся не приймати близько до серця всього, що відбувається навколо вас. Хтось із ваших близьких на вас ображається. Якщо ви знаєте хто - вибачтеся, попросіть про зустріч. В інших випадках приймайте рішення на свій розсуд. Сьогодні ви здатні мислити ясно і виразно.
Скорпіон Чудовий день для розкриття свого внутрішнього потенціалу. Оточуючі вас порадують. Постарайтеся не надавати великого значення дрібницям. Приділіть час тому, щоб всі робочі процеси перебували під постійним і невсипущим контролем.
Стрілець. Приділіть більше часу стосункам із колегами та партнерами. Між вами має бути якомога менше недомовленостей, оскільки це може вплинути на прийняття важливого рішення, від якого багато що залежить. Постарайтеся бути максимально щирим і чесним. Приділіть увагу звітності. Керівництво або контролюючі органи можуть виявляти до вас хоч і прихований, але інтерес.
Козеріг Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із близькими людьми. Незважаючи на будній день, сімейні негаразди не даватимуть вам спокою. Постарайтеся приділити більше уваги зустрічам і спілкуванню з партнерами та компаньйонами. Зараз такий період, коли довіра для вас є гарантією благополуччя. Вам варто переконатися в цьому особисто.
Водолій. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з певними людьми.   Що б там не було, але ці контакти допоможуть вам прийти до ряду дуже цікавих висновків. Постарайтеся не приймати близько до серця те, що вас може зачепити. Дивіться на людей і ситуацію начебто з боку. Чудовий день для того, щоб визначитися в особистому житті.
Риби Цей день варто провести в оточенні тих, хто вам приємний і дорогий. Вам варто виключити негативні впливи з боку інших. Більше часу приділіть зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Постарайтеся не приймати близько до серця ряд обставин, які вас можуть насторожити.


А зараз — усміхніться :)



Набридло все... Візьму мотузку, знайду гілку міцніше і будь, що буде... зроблю гойдалку і буду гойдатися!.


Гідрометцентр обнадіяв, що влітку снігу буде менше.


Куме, відгадaй зaгaдку: народився в Англії, виріс в Брaзіліі, помер в Україні. Що це?
- ??
- Футбол ...

Rionews, фото К. Шевченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат