У берегівській лікарні купували продукти за "сімейним" принципом

admin 25.03.2013 16:16 ПОДІЇ

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Берегівської центральної районної лікарні (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в її діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

Відділення з’ясувало, що Замовником здійснено закупівлю продуктів харчування за державні кошти (надалі – Торги). Переможцем по всім лотам (їх було більше 20-ти) було визнано одного приватного підприємця.
В ході розгляду справи встановлено, що цінова пропозиція одного з учасників торгів була відхилена Замовником як така, що не відповідала вимогам тендерної документації (відсутність довідок про наявність автотранспорту, морозильної камери і т.п.).
Однак, слід зазначити, що цінові пропозиції інших учасників торгів теж були оформлені з порушенням вимог тендерної документації Замовника. Крім того, три фізичні особи-підприємці, які залишилися змагатись між собою перебували у родинних стосунках. За таких обставин Берегівська ЦРЛ мала б відхилити надані цінові пропозиції.
Продовжується розслідування справи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат