В місцеві бюджети Закарпаття надійшло майже 2,4 млн. гривень

admin 25.03.2013 14:20 ПОДІЇ

Ці кошти сплачені за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у січні-лютому 2013 року. Про це повідомили в регіональному управлінні Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України у Закарпатській області.

З початку року Департаментом прийнято 1075 заяв від суб’єктів підприємницької діяльності на видачу ліцензій на право торгівлі підакцизними товарами. Видано 591 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 439 – тютюновими виробами.

Державна податкова служба у Закарпатській області особливу увагу приділяє контролю за обігом алкогольної та тютюнової продукції. Так з метою унеможливлення потрапляння на ринок області як контрафактної, так і фальсифікованої продукції, податківцями проводиться систематична робота з відпрацювання торгівельної мережі караю. За порушення та недобросовісне дотримання законодавства з початку року анульовано 121 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

ДПС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат