Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 21.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 21 березня. Створюйте собі хороший настрій вже зранку: приділяйте увагу приємним дрібницям і не забувайте про найближчих людей. Нехай філіжанка ранкової кави буде смачна, а співрозмовники до неї – бажаними. Успішних починань, корисних рішень і зустрічних посмішок вам сьогодні!

Цитата дня:   Боїмося зізнатися собі, як часом нам хочеться обійняти когось і уткнутися носом у щоку. Життя прекрасне, коли чиїсь щоці потрібен твій ніс.   (© Ельчин Сафарлі "Мені тебе обіцяли")

21 березня в Ужгороді температура повітря вдень 11° тепла. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ.
Народний прогноз погоди
: 21 березня вшановується пам'ять преподобних Лазаря і Афанасія Мурманських. Це день весняного рівнодення. Ніч і день зрівнялись по тривалості. У північній півкулі починається весна, а у південній - осінь. Ця дата вважається астрономічним днем народження весни. Періоди рівнодення відзначаються сильними вітрами і бурями. Якщо у цей день з теплих країв повертається жайворонок, то слід чекати теплої весни. Якщо хмари високо і пливуть по небу швидко, значить погода буде доброю.



За православним календарем 21 березня ІМЕНИНИ відзначають Панас, Володимир, Дементий (Дометий), Дион, Ерм (Ерма), Лазар, Феодорит, Феодосій і Феофилакт.


Сьогодні також:
  ООН: Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації
  ООН: Всесвітній день поезії
  ООН: Всесвітній день сну


Цей день в історії

1918 — більшовицький уряд України було евакуйовано з Катеринослава до Таганрога.
1927 — у Києві виходить перший номер української «Літературної газети».
1961 — відбувся перший концерт групи The Beatles (Ліверпуль, The Cavern Club)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласна наукова універсальна бібліотека
21 березня — презентація поетичної збірки Василя Густі «Полин гіркий, полин солодкий». Поч. о 17.00.

Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

«Доміон»
До 21 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 17.00, 18.50, 20.40 та 22.30.
«Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Меморіальні й пам’ятні місця Августина Волошина» (автор ідеї — старший науковий співробітник музею А. Волошина Іван Орос).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для зустрічей і спілкування. Приділіть більше уваги господарським питанням. Зверніть увагу на фінансову складову. Близькі чекають на ваш дзвінок. Вам варто пробачити людину, на яку ви ображені.
Телець. Цей день вам варто провести в оточенні близьких та друзів. Навіть якщо це складно - знайдіть можливість зателефонувати тим, хто вам дорогий. Підтримка рідних додасть вам упевненості в собі. Чекайте на приємну звістку. Незабаром відбудуться події, які змусять вас багато чого змінити у своєму житті.
Близнюки. Сьогодні вам варто проявити свою індивідуальність, незалежність і оригінальність мислення. Така поведінка допоможе швидше досягти намічених цілей. Постарайтеся не надавати великого значення дрібницям. Вам варто дивитися ширше на ситуацію.
Рак. Сьогодні вам доведеться вирішувати чимало ситуацій, пов'язаних із фінансовою сферою. Чудовий день для вирішення питань, пов'язаних із документами та юридичними аспектами. Сьогодні слід завершити справу, розпочату раніше. Вам не варто перейматися через дрібниці - займіться справою.
ЛевСлушний день для вирішення питань, пов'язаних із кар'єрою і творчістю. Якщо ви давно хотіли зробити рішучий крок назустріч своїй мрії - зробіть це! День чудовий для спілкування і зустрічей із друзями. Зараз вам варто поспішати повільно..
Діва. Цей день унікальний тим, що ви зможете більше часу приділити своєму хобі. Сьогодні ви здатні досягти у своїй справі певної висоти. Але вам не варто розслаблятися завчасно. Взявши певну висоту, ви маєте закріпити свої результати, перш ніж рухатися далі.
Терези Чудовий день для тих, хто прагне тиші та спокою. Сьогодні дивним чином про вас забудуть. Постарайтеся приділити більше часу спілкуванню з рідними та близькими. Не варто близько до серця приймати все, що вас сьогодні може зачепити. Постарайтеся не надавати значення дрібницям.
Скорпіон Будьте обережні в спілкуванні з іншими людьми. Цей день принесе чимало важливих подій. Постарайтеся звернути увагу на прохання близьких. Навіть якщо вам буде складно їм допомогти, принаймні, їх варто вислухати і допомогти хоча б порадою. Вечір варто провести в спокійній обстановці. Ви потребуєте відпочинку
Стрілець. Цей день принесе вам чимало переживань, але в результаті все вирішиться благополучно. Сьогодні найважливіший ваш помічник - це оптимізм. Будьте готові до того, що вам доведеться прийняти ряд важливих рішень. Не варто більше випробовувати ні своє, ні чуже терпіння. Вечір варто провести з друзями за чашкою міцного напою.
Козеріг Сьогодні вам варто розставити всі крапки над «i» в питаннях особистих і ділових стосунків. Перш ніж приймати будь-які рішення - прислухайтеся до себе і своєї інтуїції. Цей день унікальний по-своєму, саме тому вам не варто упускати тих можливостей, які він відкриває. Якщо ви вирішуватимете виниклі питання з відкритим серцем - вам буде простіше прийняти результат будь-якої ситуації.
Водолій. Сьогодні вам варто більше часу приділити своєму здоров'ю. Постарайтеся не перебільшувати значення сказаного на вашу адресу. Вірте собі. Вам необхідно навчитися довіряти не лише логіці, а й серцю. Чудовий день для зустрічей і спілкування з друзями і діловими партнерами. Бережіть здоров'я.
Риби Сьогодні на вас чекає чудовий день, коли багато ваших задумів отримають реальні форми. Використовуйте його для того, щоб втілити в життя найбажаніші ваші плани. Зверніться по допомогу до близьких або друзів, якщо виникнуть труднощі. Вам не варто близько до серця приймати все, що вам говоритимуть оточуючі.



А зараз — усміхніться :)



- Іване ти двері закрив?
- Закрив.
- На ключ?
- Та на ключ.
- На 2 обороти?
- Та на 2.
- Так хлопці Івану більше не наливати - ми ж в наметі!


- Я, здається, досяг фінансової стабілізації.
- І в чому це виражається?
- У тому, що грошей не було, немає, і, схоже, не буде.


Подивіться на ціни на бензин і на мене, знову на ціни на бензин і знову на мене! Так! Я на коні!

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат