Віктор Балога у своєму стилі кинув відомого та скандального архітектора

admin 20.03.2013 09:35 ПОДІЇ

Микола Шматько назвав свій переїзд в Мукачеві «передвиборними трюками» Балоги. Про це детальніше колишній луганський скульптор Микола Шматько розповів сайту Острів.

«Він (В.Балога-ред.) Навіть не бачив моєї галереї (склад, де зберігаються весь цей час скульптури Шматько, які він привіз з Луганська в Мукачеві на 4-х фурах-ред.). Я всього два рази-то з ним і зустрічався, хоча, коли забирав мене з родиною і мою колекцію скульптур, обіцяв, що в замку виділить для творчості Шматько окремий зал, побудує мені галерею. Тепер я зрозумів, що все це були передвиборчі трюки, а вибори закінчилися - і будь здоров. Тепер мені кажуть - їдь в свій Луганськ. Мукачево налаштована проти мене дуже агресивно. Я вважаю, що таке поводження з моєю колекцією - це злочин проти українського народу », - розповів по телефону Н.Шматько.

Як пояснив скульптор, поки він з родиною живе в готелі, яка належить В.Балозі, але їм вже, мовляв, дали зрозуміти, що скоро доведеться з'їхати.

«Всю зиму я пропрацював в неопалюваному складі - адже я ж не можу сидіти, склавши руки. Тепер мені одна дорога - в Київ, оскільки фури проплачені тільки до Києва. Ми хочемо поставити намет у людному місці, вивантажити всі свої роботи і жити на вулиці », - каже скульптор.

Нагадаємо, що влітку 2012р (в розпал виборної кампанії) на запрошення В.Балоги луганський скульптор переїхав жити в Закарпатську область (м. Мукачево) - повідомляє ostro.org.

Стиль Балоги відомий: якщо ти зараз потрібний - ти з ним, якщо ні - пішов під три чорти.
Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат