Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 20 березня. Зустрічайте новий день, забуваючи про все погане, що мали вчора. Не переймайтеся через дрібниці. Нехай аромат свіжозвареної кави надихає на нові звершення й стимулює до активної роботи. Приємного прокидання, улюблених солодощів, бажаних співрозмовників до кави, й загалом хорошої середи!

Цитата дня:   І майбутнє стало обов'язковою умовою, хоч ми й домовились жити сьогодні.     (Ельчин Сафарлі "Мені тебе обіцяли")

20 березня в Ужгороді температура повітря вдень 12° тепла. Хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 20 березня відзначається день пам'яті святого мученика Василя, єпископа Херсонського Таврійського. Встановлюється вже тепла погода, але холод ще не поспішає відступати: "З дахів капає, а за ніс цапає", вдень весняна капель, а на вечір може бути мороз.


За православним календарем 20 березня ІМЕНИНИ відзначають Агафадор, Антонина, Василь, Євгеній, Євдокія, Катерина, Елпидий, Омелян (Емилиан), Еферий, Єфрем, Капітон, Лаврентій, Марія, Матрена (Матрона), Надія, Нестір, Микола, Нил і Павло.


Цей день в історії

1916 — Альберт Ейнштейн публікує свою загальну теорію відносності
1920 — ліквідована Область війська Донського; утворена Донська область РРФСР
1932 — Кара-Калпацька АО перетворена на Кара-Калпацьку АРСР (у складі РРФСР)
1933 — поблизу Мюнхену побудовано перший в Німеччині концтабір — Дахау. Його першими в'язнями були опозиціонери уряду.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
20 березня — концерт заслуженої артистки України Етелли Чуприк «Фортепіанні шедеври С. Рахманінова». Поч. о 18.00.

Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

«Доміон»
До 21 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 17.00, 18.50, 20.40 та 22.30.
«Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Меморіальні й пам’ятні місця Августина Волошина» (автор ідеї — старший науковий співробітник музею А. Волошина Іван Орос).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Досить цікавий день. Будьте уважні до того, що сьогодні відбуватиметься. Рішення, які будуть ухвалені сьогодні, матимуть неабиякий вплив на ваше подальше життя. Сьогодні слід поводитися стриманіше. Подбайте про здоров'я своє і близьких.
Телець. Сьогодні варто більше часу приділити стосункам із партнером. Не варто бути занадто агресивним по відношенню до тих, хто намагається вами маніпулювати. Проявіть гнучкість. День припускає високу міру відповідальності, а тому будьте уважні і не дайте себе втягнути в небезпечні авантюри.
Близнюки. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в плані кар'єри чи особистих стосунків. Постарайтеся не перебільшувати своїх можливостей. Приділіть більше часу рідним і близьким. Простий дзвінок здатен поліпшити стосунки.
Рак. Приділіть більше часу тому, що ви робите і як ви це робите. До вас можуть виникнути претензії. Саме тому самоконтроль - найкращий вихід із цієї ситуації. Будьте ввічливі і привітні з оточуючими. Така поведінка вас позбавить високої напруженості в колективі.
Лев Сьогодні варто більше уваги приділити ряду моментів, які вас віддаляють від мети. Постарайтеся бути уважними до того, що ви робите і навіщо. Ризикуєте упустити час, який, як ви знаєте, коштує грошей. Приділіть увагу своєму здоров'ю. Постарайтеся не перенапружуватися.
Діва. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Більше уваги приділяйте близьким. Слушний день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Постарайтеся знайти час для відпочинку. Наразі ви потребуєте трохи часу для відновлення сил.
Терези Цей день дивує своєю співзвучністю з вашим настроєм. Оточуючі будуть доброзичливими. А тому чудовий день для вирішення певних особистих питань. Будьте уважні з фінансами, не витрачайте занадто багато сил і енергії на пусті ідеї. Будьте об'єктивні.
Скорпіон Приділіть більше часу тому, щоб зрозуміти і відчути свій настрій. Від нього залежатиме багато чого у вашому житті. Саме тому вам не варто надто емоційно підходити до різних життєвих ситуацій. Стримуйте себе в ті моменти, коли будете готові вибухнути. Увечері краще зайнятися спортом.
Стрілець. Чудовий день для зустрічей і формування стосунків. Не упустіть свого птаха щастя! Будьте уважні й обачні. День припускає динамічний розвиток подій, впоратися з якими ви зможете, якщо будете уважні до себе і свого світовідчуття. Чудовий день для спілкування за інтересами. Однодумці вас підтримають.
Козеріг Цей день варто провести в тихій і мирній обстановці. Постарайтеся не йти на невиправданий ризик. Разом з тим, якщо ви не авантюрист, а середньостатистичний громадянин країни - на вас чекає приємний і хвилюючий день. Знайдіть час для того, щоб краще зрозуміти себе і своє оточення. Можливо, вас не влаштовує якась ситуація. Вирішіть її.
Водолій. Чудовий день для зустрічей і спілкування з різними людьми. Не перешкоджаєте іншим займати ваш час. Більше часу приділяйте самому процесу. Результатом ви залишитеся задоволені. Друзі давно чекають на ваш дзвінок. Якщо ви раптом сьогодні про когось згадаєте - зателефонуйте йому.
Риби Цей день варто провести в спокійній атмосфері, не загострюючи обстановку. День припускає високу міру довіри і емпатії. Вам не можна руйнувати цю гармонію, навіть якщо ви маєте рацію. Відкладіть неприємну розмову на інший день. Те саме стосується і сім'ї. Перш ніж сказати - подумайте.



А зараз — усміхніться :)



- Скажи чесно: ти зі мною через гроші?
- Так. Поки все не повернеш, я від тебе не відстану.


Якщо в гостях натякнули, що ви засиділися, то краще прилягти, щоб не нервувати стурбованих господарів.



Кажуть, що вживання молока робить людину сильнішою. Випий 5 склянок молока і спробуй відсунути стіну. У тебе нічого не вийде. А тепер випий 5 склянок горілки і ... вуаля! Стіна рухається самостійно!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат