Прокуратура контролює ситуацію будівлі "Корона"

admin 19.03.2013 14:26 ПОДІЇ

«Ухвала господарського суду Закарпатської області, якою вжито заходів забезпечення щодо заборони вчиняти дії по відчуженню об'єкта нерухомості за адресою м. Ужгород, пл. Театральна 5,7 більш відомий, як готельно-ресторанний комплекс «Корона», залишається чинною» – повідомив прокурор міста Ужгород Іван Штефанюк.

Він пояснив, що представники ТОВ «Проект Готель Консалтинг ЛТД» зверталися до суду з позовами у яких просили визнати протиправним та скасувати подання прокурора міста Ужгорода, зняти арешт з «Корони» тощо. Проте, 4 березня Закарпатським окружним адміністративним судом відмовлено у задоволенні позовних вимог ТОВ «Проект Готель Консалтинг ЛТД» щодо зняття арештів та вилучення відповідних записів з реєстру обтяжень на «Корону». Судом задоволено лише вимогу про скасування подання прокуратури, однак, оскільки останнє відкликане прокуратурою міста ще в минулому році, його скасування ніяких наслідків щодо зняття арешту з об'єкта нерухомості за собою не потягло.

Відтак, на даний час накладений арешт по об'єкту нерухомості залишаються діяти.

Також, закрито провадження в частині позовних вимог ТОВ «Проект готель консалтинг ЛТД» про скасування постанови про накладення арешту.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат