Досудове розслідування за фактом скандального проникнення в «Корону» під контролем прокуратури

admin 19.03.2013 14:28 ПОДІЇ

За інформацією прокурора м. Ужгорода Івана Штефанюка, 15 березня після 19 години до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від представника Ужгородської української богословської академії, у якому він повідомив про те, що невідомі особи ламають ворота на Богословській академії та незаконно проникли на її територію.

Вже після опівночі 16 березня до міськвідділу міліції надійшло звернення від представників ПП «Коруна», які повідомили   про неправомірні дії представників Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та працівників правоохоронних органів щодо визначення належності та захоплення будівлі, розташованої за адресою м. Ужгород, пл. Театральна, 5/7 у м. Ужгороді, відомого як готельно-ресторанний комплекс "Корона".

Відомості про вказані кримінальні правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування, хід якого прокуратурою міста Ужгород взято на контроль, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат