Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.03.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 19 березня. Пам’ятайте про позитивне налаштування протягом дня, намагайтеся зробити якомога більше корисних справ і не чекайте миттєвої віддачі. Нехай ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а думки – приємними спогадами. Не відмовляйте собі у задоволенні поласувати чимось смачненьким, а також запрошуйте до своєї компанії бажаних співрозмовників. Гарного дня й успіху в усіх починаннях!

Цитата дня:   Чемпіонами стають не в тренажерних залах. Чемпіона народжує те, що у людини всередині — мета, бажання, мрії.     (© Мухаммед Алі)

19 березня 2013 року   по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вранці сильний дощ, мокрий сніг в горах подекуди сніг, вдень помірні опади. Місцями: налипання мокрого снігу,ожеледь, ожеледиця. В горах подекуди: хуртовини, снігові замети. Вітер південно-східний 7-12, місцями 15-20, на високогірї Карпат 25-30 м/с. Температура повітря вдень 4-9° тепла, в горах місцями вдень від 2 °морозу до 3° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі сильний дощ, вдень часом дощ. Вітер південно-східний 7-12, часом пориви до 15 м/с. Температура повітря вдень 7-9° тепла.

За православним календарем 19 березня ІМЕНИНИ відзначають Аркадій, Аетий (Аэтий), Анфим, Васой, Григорій, Еввул, Олена, Ефросин, Іов, Каллист, Конон, Костянтин, Максим, Мелиссен (Милиссен), Федір (Феодор), Феофіл і Юліан (Иулиан).


Цей день в історії

721 — до н. е. Перше описане сонячне затемнення було побачене з Вавілона.
1474 — У Венеції приймається закон про охорону винаходів — перший у світі закон про охорону авторського права.
1682 — Церковний собор у Франції ухвалює, що папа римський не має права позбавляти влади королів.
1831 — Перше пограбування банку в США. Англійський іммігрант Едвард Сміт викрав з City Bank New York (ніякого зв'язку зі скандально відомим нині Bank New York) 245 000доларів — гігантську на ті часи суму. Незабаром злочинця вдалося схопити (він отримав п'ять років ув'язнення у в'язниці Сінг-Сінг) і повернути велику частину викраденого.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

«Доміон»
До 21 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 17.00, 18.50, 20.40 та 22.30.
«Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Меморіальні й пам’ятні місця Августина Волошина» (автор ідеї — старший науковий співробітник музею А. Волошина Іван Орос).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогоднішній день вимагає від вас бути більш тактовним і ввічливим, стати віртуозним дипломатом. Це приведе до бажаного успіху в соціальному плані. Звичайно, успіх чекає людей на ниві юриспруденції, особливо фахівців, що представляють інтереси клієнтів у судах. Вечір, як і годиться після трудових буднів, краще провести в приємній і теплій компанії близьких і друзів.
Телець. Сьогодні перед вами відкриватимуться будь-які двері, і ви зможете потрапити туди, куди раніше і не думали. Також час переконує вас навести порядок у вашій фінансовій сфері, провести т.зв. аудит сімейного або власного бюджету. Друга половина дня зробить вас особливо чутливим до прекрасного - сходіть з коханою людиною в театр, на художню виставку. Цей період сприяє максимальній естетичній насолоді.
Близнюки. Постарайтеся витримати золоту середину між своїми статтями доходів і витрат - день дозволить вам краще зрозуміти, що ж відбувається з грошима. Приділяйте максимум уваги своєму зовнішньому вигляду - відвідайте солярій, перукарню, масажний кабінет. Вечір цього дня дуже підходить для занурення в себе, для читання хорошої психологічної літератури, для занять філософією та езотерикою.
Рак. Сьогодні варто і корисно звернутися по кваліфіковану пораду чи допомогу до людей медичних професій - саме в цей день поради будуть правильними і актуальними. Постарайтеся почати позбуватися від непотрібних звичок у способі життя, які не допомагають здоров'ю, а руйнують його. Також друга половина дня сприяє покупкам певних приємних і невеликих дрібничок, що прикрасять вашу обитель або робочий кабінет.
Лев Сьогодні потрібно зайнятися аксесуарами та додатковими елементами до свого одягу - підберіть правильні прикраси або окуляри, шалик - кожному своє. День сприяє доброму смаку і дотриманню свого певного стилю. Також варто відвідати подарункові і сувенірні магазини - купіть не лише іншим, але й собі щось миле і симпатичне - просто так ... Це порадує вас згодом. Увечері даруйте те, що купили, тому чи тій, кому це купили.
Діва. День схиляє до самоти і занурення у свої думки і почуття. Розберіться - чого ви насправді хочете від життя, і з ким. Другу половину дня також постарайтеся провести в «гордій самоті» - не варто йти в гості чи, навпаки, кликати гостей, відвідувати кінотеатри тощо. Краще вдома переглянути улюблений або гарний новий психологічний трилер.
Терези Сьогодні постарайтеся займатися лише тими справами, які радують вас, хвилюють серце і займають всі думки. Це день хобі. У кожного воно своє, лише б не заважало і не шкодило оточуючим людям і світу в цілому. Навіть не намагайтеся робити те, що вам не до душі - ви лише нашкодите справі і собі, зокрема. Якщо не прислухаєтеся до цієї поради, надвечір на вас чекатимуть нетравлення шлунка і тупий ниючий біль у грудях. Це ваше «Я», ваша суть, душа, якщо хочете, «кричить» вам, щоб ви її не примушували і не ґвалтували.
Скорпіон Гуляти, гуляти і ще раз - гуляти, - можна і потрібно так перефразувати відому фразу одного класика. Свіже повітря, прогулянки і спокійні роздуми - ось чого ви потребуєте сьогодні. В принципі, відпочинок та гуляння може бути й активним, якщо дозволяє погода - роликові ковзани (або звичайні на критому катку), велопрогулянки по лісі тощо. Увечері продовжите цю тенденцію - почитайте що-небудь філософське або психологічне.
Стрілець. Постарайтеся сьогодні прислухатися до думки оточуючих і йти на компроміси. У цьому випадку день буде вдалим - ви зможете здійснити багато чого із задуманого. Якщо ви діятимете жорстко і прямолінійно, то ця тактика лише нашкодить вашим справам і не приведе до бажаного фінішу. Цього дня важливо налагодити стосунки з вашими закордонними партнерами і колегами, якщо вони у вас є, звичайно.
Козеріг Цей день має бути спрямований на групову роботу, колективне рішення поставлених завдань, навчання в групах. Ваші досягнення будуть помітнішими й відчутнішими, якщо ви довіритеся людям і постараєтеся працювати, як єдине ціле. Згадайте дипломатію, її принципи - це може здорово вам допомогти. Увечері постарайтеся пройти повз якесь напруження в стосунках із близькими, яке може призвести до поганого настрою і розладу травлення.
Водолій. Проведіть другу половину дня в суспільстві людей, з якими вам приємно знаходитися і які вас не зможуть і не будуть навантажувати. Якщо з'явиться можливість сходити в клуб, на дискотеку, вечірку, то сміливо крокуйте в цьому напрямку. Адже існує тенденція, якщо ви, правда, ще не в парі, що ввечері може здійснитися чудо - світ пошле вам найулюбленішу і найдорожчу людину - на вас чекає приємне знайомство. Найголовніше тут - щира і хороша мотивація, в іншому випадку людина-то знайдеться, але буде вона не такою «довговічною», як хотілося б.
Риби Сьогодні корисно відвідати громадські місця - в такому середовищі ви зможете домовитися з важливими і потрібними вам людьми. Найголовніше - щоб ви не зрадили себе, не змінювали напрямок руху, курс, а чітко і послідовно прямували в потрібному вам напрямку. Увечері не сидіть вдома, а беріть свою половинку - і гайда на концерт! Ваш партнер буде вам невимовно вдячний, а ви при цьому отримаєте багато позитивних емоцій. Розслабтеся і насолоджуйтеся тим, що відбувається!



А зараз — усміхніться :)



- Ти мій принц!
- Чому?
- Тому що в тебе між ніг - справжній кінь!
- А-а-а ... Тоді ти моя красуня!
- Чому?
- Тому що вранці тебе дідька лисого добудишся.



Змучені, захекані батьки сваряться з тринадцятирічною дочкою:
— Ах ти, паскудне дівчисько! Ми з татом вже всі бари і дискотеки оббігали! А вона біля під’їзду! У пісочниці, бач, грається!


Куме, а ну пошукайте в тому гуглі що за прикмета коли каву на себе проливаєш.
- То, куме, як руки не з того місця ростуть то ніякий гугль не поможе!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат