Два закарпатські підприємства забруднювали екологію і завдяки цьому опереджали своїх конкурентів

admin 18.03.2013 16:22 ПОДІЇ

РОЗПОЧАТО РОЗГЛЯД СПРАВ Закарпатським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України за результатами проведеного дослідження розпочато розгляд справ.

На підставі матеріалів, отриманих від Державної екологічної інспекції в Закарпатській області, Відділенням були виявлені порушення конкуренційного законодавства.
Так, в результаті встановлено, що два товариства у 2013 році здійснювали свою діяльність без отримання відповідних дозволів та лімітів на утворення і розміщення відходів, дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та воду, що надало їм переваги у порівнянні з підприємствами, які діяли у правовому полі.
За результатами проведеного розслідування у березні 2013 року по відношенню до цих підприємств розпочато розгляд справ про порушення конкуренційного законодавства, передбаченого Законом України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді досягнення неправомірних переваг у конкуренції відносно іншого суб’єкта господарювання шляхом порушення чинного законодавства.
Наразі проводиться подальше розслідування по відкритим справам.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат