Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 18 березня. Нехай вас не розчаровують погодні зміни чи інші понеділкові клопоти. Приємний старт нового дня забезпечить аромат свіжозвареної кави. Сміливо додавайте до нього позитивні емоції, не переймайтеся через дрібниці. Нехай ваш ранок буде бадьорим, успіх забезпеченим, а настрій неодмінно хорошим!

Цитата дня:   Той день, коли Ви повністю візьмете на себе відповідальність за власне майбутнє і припините шукати виправдання сумнівам, і стане днем початку руху до вершин.   ( О.Дж.Сімпсон)

18 березня 2013 року в Ужгороді температура повітря протягом доби 5° тепла. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Ввечері очікується дрібний дощ.
Народний прогноз погоди
: 18 березня відзначається день пам'яті мученика Конона Ісаврійського. У народі святого Конона називають Городником. З цього дня починалась гаряча городня пора. У народі говорили: "На Конона Градаря починай копати грядки в городі".


За православним календарем 18 березня ІМЕНИНИ відзначають Адріан, Архелай, Давид (Давид), Євлампій, Евлогий, Іван (Іоанн), Іраїда (Ироида), Исихий, Кирило, Конон, Костянтин, Мардарий, Марко, Онисій, Федір (Феодор), Феофан, Фотій і Юрій (Георгій).



Цей день в історії

1992 — Майкрософт презентує операційну систему Windows 3.1;
1992 — парламент Фінляндії погоджується на вступ країни до ЄС;
1994 — у Вашингтоні представники Боснії-Герцеговини та Хорватії підписують федераційний договір;
1999 — Югославія відмовилася прийняти план мирного врегулювання косівського конфлікту на переговорах у Рамбуйє (Франція).

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

«Доміон»
До 21 березня —   «Секс і нічого зайвого». Поч. о 17.00, 18.50, 20.40 та 22.30.
«Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-конкурс «Графічне Закарпаття-2013».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Меморіальні й пам’ятні місця Августина Волошина» (автор ідеї — старший науковий співробітник музею А. Волошина Іван Орос).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. У першу половину дня вам необхідно проявити максимальну толерантність і дипломатичність у всьому і з усіма, а особливо в особистих стосунках. Ці риси потрібно культивувати і для досягнення успіху в соціальному сенсі - на роботі, з колегами, співробітниками і клієнтами. Друга половина дня схилятиме вас займатися домом і побутом - це і відвідування будівельного магазину за новим кахлем у ванну кімнату, і гортання каталогів із новими шторами у вітальню тощо.
Телець. Ви сьогодні випромінюватимете значну глибину і багатогранність. Причому це стосується ваших навичок, талантів - як професійних, так і непрофесійних, тобто, того, що ви не «продаєте» на роботі. Надвечір ви здивуєте своїх близьких прагненням до суто аскетичного способу життя, що назвете словом «реалізм». Але це пройде, як тільки ви «награєтеся».
Близнюки. Будучи майстрами спілкування, ви сьогодні здатні досягти багато чого, впливаючи на людей в якості оратора або письменника. Також позитивними обставинами цього дня можна вважати вашу здатність до лідерства і проникливість, а також вміння вести інших за собою. Ці риси, так не властиві вам раніше, будуть доречними і допоможуть вам досягти ще однієї соціальної сходинки, зрозуміти, що ви на своєму місці і ваша робота важлива.
Рак. Ваша сьогоднішня агресивність призведе до здатності пригнічувати інших вашої природною схильністю до самоствердження. Це породить купу проблем і непорозуміння у вашому трудовому колективі. Також ваш новаторський дух відчуватиме тягу до участі в громадських рухах та проектах, що обумовлено особливостями ваших індивідуальних рис.
Лев Цього дня у вас відкриється талант не лише керівника, але і підлеглого, якщо ситуація того вимагає. Проте вам будуть не чужі власницькі інстинкти, що ускладнять спілкування з оточуючими. І ви певною мірою можете набути скандальну популярність в своєму колективі, завдяки своєму вмінню перебувати в потрібному місці в потрібний час. Йдеться не лише про везіння - існують категорії людей, які із завидною постійністю потрапляють в неприємності.
Діва. Ви проявите прагнення до максимуму можливого. Це помітить і гідно оцінить керівництво. Можливо, найбільша небезпека сьогоднішнього дня для вас криється в надмірній захопленості справою, яка сприяє поступовому перетворенню в фанатика або диктатора. Це може статися, звичайно, не за один день, але зародки проявляться саме сьогодні.
Терези Ентузіазм і досвідченість, притаманні вам сьогодні, роблять ваш успіх в роботі більш ніж імовірним. Ваша нинішня дивовижна цілеспрямованість послужить вам гарантією успіху майже у всіх починаннях. Але ви віддасте перевагу самостійним діям. Будучи тонким спостерігачем, ви на роботі залишитеся в тіні, не ділячись своїми справжніми думками і почуттями.
Скорпіон Володіючи підвищеним умінням стримувати свої імпульси, ви сьогодні можете упустити момент, коли необхідно діяти. Потім, через деякий час, ви пошкодуєте про скоєне. Пильнуйте і не втрачайте шанс.
Стрілець. Сьогодні ви ввімкнете властиву вам природну кмітливість і зможете отримувати вигоду буквально зі всього. Головна небезпека для вас криється в тому, що на вершині успіху ви легко можете стати цинічними. Тому, якщо сьогодні ви відчуєте, що колеги якось віддаляються - ви наблизилися до «вершини», але там, як казав Макіавеллі, «завжди холодно».
Козеріг Нестача гармонії у стосунках із оточуючими може завдати значної шкоди вашій психіці, а бажання пробитися наверх, що обумовлене умовами виховання, може саме сьогодні межувати з одержимістю. У другій половині дня ви будете одержимі пристрастю до матеріальних речей, не пошкодуєте грошей на придбання товарів відмінної якості.
Водолій. Сьогодні ви, безумовно, досягнете успіху на ниві артистизму, бо будете наділені творчими здібностями. Покажете свою любов до краси в усіх її проявах. Також ви прагнутимете роботи над собою в духовному плані, бо вам будуть близькі ідеї перетворення і відродження. Таким чином, день в цілому нехай не зовсім «соціальний», зате продуктивний.
Риби Сьогодні ви проявите особливу твердість характеру. І хоча б на день станете лідером. При цьому, враховуючи ваш природний добрий смак і відчуття, з вас сьогодні вийде непоганий управлінець чи невтомний адміністратор. А ваша здатність розуміти мотиви і бачити сильні сторони інших людей не матиме собі рівних.


А зараз — усміхніться :)

Вовочка в дитячому садку уважно дивиться на манікюр виховательки і говорить:
- Ольга Олександрівна, у вас такі нігті довгі.
- Так? Подобається?
- Подобається. Напевно, по деревах лазити добре.


Жінка підходить до чоловіка:
- Коханий,наша машина зламалась-в карбюратор вода потрапила…
- Та що ти розумієш?! Ти ж взагалі не знаєш,що таке карбюратор! Зараз я сам все подивлюся. Де наша машина?
- В озері…


Коктейль "Кривава Мері":
- горілка
- Томатний сік
- Лимонний сік
Коктейль "Кривава Анна":
- поїзд
- рейки
- Анна Кареніна

Rionews

Коментарі :


18.03.2013 09:30 ЮРІЙ

Вітаю Закарпатцівв з Львівськоі області!Здоров*я дружності сімейноі злагоди любові і один за всіх - і всі за одного!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат