Чиновники змагалися в гірських лижах

admin 16.03.2013 19:52 ПОДІЇ

Більше півсотні держслужбовців змагались за звання найкращих на схилах гори Красія.

У суботу, 16 березня, у курортному с. Вішка провели Першу обласну спартакіаду з зимових видів спорту. Приклад підлеглим показував особисто очільник краю Олександр Ледида.
Зимову спартакіаду серед держслужбовців провели вперше не лише на Закарпатті, а й в Україні. Ідея належала керівнику краю. Сам Олександр Ледида стоїть на лижах чи не з дитинства:
- Ми не могли не використати неймовірні можливості наших гір. Впевнений, ці змагання – тільки початок. Уже незабаром, якщо буде підтримка Міністерства молоді та спорту, плануємо провести тут, на Красії, всеукраїнську зимову спартакіаду серед держслужбовців.
Сьогодні учасники спартакіади змагалися у дисципліні слалом-гігант - 700 метрів.   Переможців визначали як в особистому заліку, так і в командних змаганнях. Склад команд – четверо осіб (2 жінки та 2 чоловіки).
Чиновники на рекорди хоч і не сподівалися, та змагалися завзято.
- Мій перший результат – 58 секунд, - розповіла Єлизавета Штефура із команди Рахівської РДА. – Це, звичайно, не найкращий час: дівчина переді мною фінішувала за 45 секунд. Але це тільки початок. Друга спроба буде кращою.
Оцінювало майстерність держслужбовців професійне журі. На Красії щойно завершився етап міжнародних змагань, тож судді погодилися попрацювати і на обласній спартакіаді. Головний суддя Микола Пономаренко розповів, що головне у змаганнях не результат, а спортивний дух та завзяття:
- Чудово, що обласна влада започаткувала такі змагання. Якщо чесно, чиновників оцінювати мені ще не доводилося і скажу вам, як на любителів, результати – достойні.
Тож, за підсумками зимової першості серед держслужбовців, нагороди «За волю до перемоги» отримали Наталія Тельнова з команди Хустської РДА та Сергій Дашко з команди Укртрансінспекції.
В особистому заліку серед чоловіків призерами стали Олександр Небила (команда Пенсійного фонду) та Віталій Шелемон   (Перечинська РДА) - друге та третє місця відповідно. Першу сходинку посів Василь Павлючок (команда прокуратури області).
Найкращими жінками-лижницями стали Андріана Гейніш з команди Рахівської РДА (перше місце),   Тетяна Логіна з команди Пенсійного фонду (друге місце), Надія Химинець з команди Закарпатської ОДА (третє місце).
Першою у загальнокомандному заліку стала збірна прокуратури Закарпатської області. «Срібло» здобули держслужбовці обласного Пенсійного фонду, «бронзу» - команда Закарпатської ОДА.

admin


За матеріалами прес-центр ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат