На Закарпаття насуваються нечувані морози - на вихідних температура впаде до мінус 18

admin 14.03.2013 14:08 ПОДІЇ

Про це як один повідомляють всі сайти, де зазвичай ми дізнаємося про прогноз погоди (Sinoptik.ua, Gismeteo.UA, Meteoprog.ua). Вже на завтра в Ужгороді та Мукачеві обіцяють вдень до мінус 5, в суботу вранці до мінус 10, а в неділю вранці аж до - 18 градусів нижче нуля!


Частково підтверджує цю інформацію і Закарпатський обласний центр з гідрометеорології. Як повідомляє начальник Закарпатського ЦГМ В. Манівчук - у зв'язку з проходженням потужного циклону 15-16-го березня по Закарпатській області очікується погіршення погодних умов. 15-го березня у горах дуже сильний сніг, хуртовини, снігові замети, місцями налипанні мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Посилення північного вітру до 15-20, місцями 25-30 м/с. Зниження температури у горах до 7-12° морозу. 16-го - зниження температури вночі до 3-8°, у горах 10-15° морозу. Ожеледиця. 15-16 березня в гірських районах Закарпатської області збережеться та підвищиться лавинна небезпека.
Потрібно бути обережними автолюбителям! На автошляхах області - сильний, вночі місцями дуже сильний сніг та мокрий сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. В горах місцями: хуртовини, снігові замети. Видимість при дуже сильних опадах подекуди складе всього 50-100 м.
В Ужгороді та Мукачеві також очікують вночі сильний сніг, вдень – також сніжитиме. На дорогах ожеледиця.
Загалом 15 березня сильні снігопади очікують у зв’язку з переміщенням активного циклону по території Волинської, рівненської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областях. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Протягом 16-17 березня в Україні прогнозують похолодання зі зниженням мінімальної температури повітря в західних областях до -10 ... -16 ° С, на решті території країни до -3 ... -9 ° С, в Криму та Приазов'ї до -1 ... - 5 ° С.


Джерело: Мукачево.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат