Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 12 березня. Корисних вам справ та успішних рішень на початку нового дня. Не переймайтеся тим, що може обійтися і без вашої участі. Додавайте гармонії до ранкового настрою, а також не бійтеся прикладати зусиль до реалізації власних мрій. Хороших знайомств та бажаних співрозмовників до кави!

Цитата дня: Я люблю божевільних, таких, які скажено хочуть жити, скажено хочуть говорити, скажено хочуть врятуватися, які хочуть мати все відразу, які ніколи не позіхають і ніколи не говорять банальностей, а завжди горять, горять, горять!     (Джек Керуак “На дорозі”)

12 березня в Ужгороді +10 тепла. Вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора його знову окупують хмари. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 12 березня вшановується пам'ять преподобного Прокопія Декаполита, сповідника. У народі цього святого називали ще Перезимником. Говорили, що у цей день "березень дорогу рушить, але в'язне у заметі", "і тане, і мерзне". Якщо у цей день бував дощ, то очікували і мокрого літа. А якщо дув південний вітер, і на вулиці була капель, то літо обіцяло бути теплим.

За православним календарем 11 березня ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Асфея, Іван (Іоанн), Микола, Петро, Порфирій (Перфилий), Сергій (Сергий), Севастіан (Севастиан, Себастьян, Федір (Феодор) і Христодул.


Цей день в історії

1812 — у Каракасі стався землетрус, який знищив місто та забрав життя 20 тисяч осіб.
1910 — футбольна збірна Англії розгромила команду Франції з рахунком 20:0. Нападник Дей забив 11 голів.
1913 — Канберра стала столицею Австралії.
1917 — у Петербурзі відбулася 20-тисячна українська маніфестація під національними прапорами.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 14 березня — «Життя Пi». Поч. о 12.00 та 21.40. «Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 14.10, 16.00, 18.00 та 19.50.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Портрет і ми».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для спілкування і залучення певних можливостей. Не варто керуватися виключно фінансовими інтересами. Постарайтеся більше часу приділити стосункам із іншими людьми. Ви відкриєте для себе багато нового і досі невідомого. Нові знайомства позитивно впливатимуть на розвиток фінансових можливостей.
Телець. Через фінансів ви можете серйозно посваритися з близькими для вас людьми. Постарайтеся не перебільшувати свого обурення. Погодьтеся - є частка і вашої провини. Постарайтеся порадитися з іншими людьми щодо ситуації, що склалася. Постарайтеся розумно підійти до вирішення виниклих питань - без поспіху і без емоцій.
Близнюки. Вам варто обережно підбирати слова для спілкування з іншими людьми. Сьогодні вас можуть не зрозуміти, і ви потрапите в скрутне становище. Цей день сприятливий для вирішення господарських питань. Також приділіть увагу плануванню і звітності. Кохані вас порадують.
Рак. Зверніть увагу на те, що відбувається навколо вас. Люди, події, завдання, плани - все це має привертати вашу увагу. Чудовий день для тих представників вашого знаку, хто шукає відповіді на самі каверзні питання. Сьогодні ви знайдете їх в зовсім несподіваній для себе ситуації. Довіряйте своїй інтуїції.
Лев Сьогодні ваше самолюбство знайде благодатний ґрунт. Оточуючі оцінять ваші труди. Приділіть більше часу стосункам із колегами та партнерами. Якщо ви про когось забули - згадайте. Варто звернути увагу на свою зовнішність - трошки аксесуарів створять неповторний образ.
Діва. Деяка загальмованість може спричинити затримки і неузгодженості. Постарайтеся повністю зосередиться на тому, що робите. Зараз це для вас важливо. Постарайтеся акумулювати всі свої внутрішні ресурси на те, щоб успішно завершити розпочате. Зрештою, лід рушить з місця, і ви отримаєте очікувані бонуси.
Терези Долучіться до прекрасного. Незважаючи на будній день - природа і творчість надихатиме вас на нові ідеї. Постарайтеся на свою життєву ситуацію подивитися з боку. Ви виявите чимало важливих деталей, на які раніше не звертали увагу. Цей день принесе вам радість.
Скорпіон Прислухайтеся до думки і бажань інших людей. Радість і наснага інших принесе вам чимало позитивних відповідей. Не варто виставляти жорсткі рамки поведінки і вимагати їхнього дотримання. Розумне рішення прийде несподівано в процесі спілкування з іншими людьми.
Стрілець. Якщо вас сьогодні відвідають філософські думки про сенс - просто згадайте про свою мету або мрії. Не варто зациклюватися на високі матерії. Все, що від вас зараз вимагає ситуація - це зваженого і раціонального підходу. Не зациклюйтеся лише на одному варіанті рішення виниклого питання. Шукайте варіанти.
Козеріг Чудовий день для методичної побудови стосунків з іншими людьми, зокрема з підлеглими і партнерами. Якщо у ваших стосунках давно завівся черв'як нерозуміння - вам варто впритул зайнятися цим питанням і розставити всі крапки над І. Приділіть належну увагу деталям і нюансам існуючих робочих процесів. Швидше за все, має сенс відверто переговорити з важливими людьми.
Водолій. Якщо ви відчуваєте, що коса найшла на камінь - уменшіть оберти. Часом легке відношення до ситуації, зі здоровою часткою гумору може значно прискорити процес, ніж агресивне з'ясування стосунків. Відпустіть ситуацію і просто посміхніться. Така захисна реакція позбавить вас стресу, а оточуючим дасть привід замислитися над своєю поведінкою.
Риби. Сьогодні вам варто проявити себе з кращого боку. Оточуючі потребують вас і вашої природної душевності. Постарайтеся не ігнорувати.


А зараз — усміхніться :)


План на найближчий час:
1. Налагодити особисте життя.
2. Підкачатися.
3. Взятися за навчання.
4. Ого, я амбіційний.
5. Піду поїм.



Здається, у мене проблеми із зором. Заходжу в магазин – очі розбігаються. Дивлюся на ціни – очі на лоб лізуть. Заглядаю в гаманець – нічого не бачу …



Батько 18 дітей шукає ту скотину, яка на весіллі побажала "діточок як на небі зірочок".

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат