Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 07.03.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 7 березня. Створіть собі святковий настрій вже зранку – насолоджуйтеся ароматом свіжозвареної кави і забудьте про негатив. Нехай ніщо не псує весняного настрою, а справи вирішуються без вашої участі. Не бійтеся власних мрій, запам’ятовуйте яскраві миті життя. Гармонійного ранку й хорошого кавування!

Цитата дня: Якщо тобі надсилаються випробування, значить, ти їх заслужив. І потрібно радіти випробуванням. Тому що, коли ти їх пройдеш, коли сам себе зробиш, це буде твій життєвий шедевр.     (Вячеслав Бутусов)


7 березня в Ужгороді +10-12 тепла. Хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Нічний дрібний дощ вранці посилиться. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову, щоправда вже слабше.
Народний прогноз погоди
: 7 березня відзначається день пам'яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.


За православним календарем 7 березня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Антип, Анфус, Панас, Бакар, Бардзим, Вавила, Варадат, Варвара, Віктор, Володимир, Гурам, Джуаншер, Іван (Іоанн), Йосип, Ирина, Лимний (Лимней), Маврикій, Михайло, Парсман, Параска (Параскєва), Разумник, Рамаз, Сергій (Сергий), Телесоф, Тит, Фалассий, Філарет, Федір (Феодор), Пилип (Филип) і Фотин.



Цей день в історії

1992 — зіграні перші матчі першого футбольного чемпіонату України.
1992 — після повалення президента Звіада Гамсахурдіа в Тбілісі оголошено про створення нового органу влади, Державної ради, головою якої став колишній глава Компартії ГрузіїЕдуард Шеварнадзе
1994 — Верховний суд США прийняв рішення, за яким пародії на оригінальні роботи не є порушеннями авторських прав і не потребують отримання ліцензій чи дозволів від власників таких прав


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Фантом
7 березня — розважальне шоу «Нумо, хлопці!»

Падіюн
7 березня — святковий концерт. Поч. о 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
7 березня — відкриття тимчасової виставки «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа, угорського поета, драматурга, автора фольклорних збірок» (куратор виставки — завідувачка відділу історії музею Олена Кобаль).

«Доміон»
До 14 березня — «Життя Пi». Поч. о 12.00 та 21.40. «Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 14.10, 16.00, 18.00 та 19.50.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Ужгород, Мукачево (ковзанка «Ice Land»)
До 5 березня — благодійна акція «Врятуй життя: заміни цигарки на ковзани».

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Портрет і ми».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто набратися терпіння для того, щоб впоратися з навантаженням цього дня. Від вас потребуватиметься висока ступінь уваги і концентрації, щоб виконати виниклі завдання цього дня. Чудовий день для спілкування з іншими людьми. Але вам слід пам'ятати, що іноді ваші інтереси можуть розходитися, навіть в тому випадку, якщо людина виявилася дуже привабливою і гарною.
Телець. Сьогодні вам варто приділити особливу увагу своїй зовнішності. Саме за одягом вас зустрічатимуть всі, з ким вам доведеться сьогодні побачитися. Неохайний зовнішній вигляд різко знизить вашу привабливість в очах оточуючих. А тому приділіть своєму іміджу особливу увагу. Близькі люди можуть чіплятися через всякі дрібниці..
Близнюки. Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто знаходиться постійно поруч. Цим людям може знадобитися ваша допомога і ваша участь. Не варто відвертатися від бажань і прохань інших людей. У складний для вас період вони теж прийдуть вам на допомогу.
Рак. Певна динаміка цього дня може вибити вас із колії і навіть вивести з рівноваги. А тому зберігайте внутрішній баланс для того, щоб впоратися з низкою завдань, які перед вами постануть. Не думайте ні про що погане. Вам варто зосередитися на виконанні своїх обов'язків. Кохані ввечері порадують.
Лев Сьогодні вам варто звернути увагу на органи травлення. Не варто їсти все підряд, але і не їсти теж не варто. Стежте за своїм самопочуттям. Чудовий день для тих, хто віддає перевагу здоровому способу життя. Ви будете сьогодні бадьорими і готовими на підкорення нових вершин.
Діва. Цей день не варто витрачати на з'ясування стосунків із будь ким. Відкладіть всі важливі переговори. Вам варто розробити свою чітку позицію щодо ваших цілей і прагнень. Все і одразу - це не ваш метод. Особливо сьогодні.
Терези Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті інших людей. Нав'язані правила ще нікого не радували. А тому, перш ніж поставити умови - мотивуйте своє рішення. Тільки так ви зможете домогтися якогось результату. День припускає високу концентрацію особистої енергії.
Скорпіон Цей день принесе вам чимало турбот. Але якщо ви спрямуєте свою діяльність у потрібне русло і віддасте перевагу напрямку, який вам приносить найвище задоволення - ви влучите в саму десятку. Сьогодні ваше завдання - бути самим собою. Дерзайте!
Стрілець. Сьогодні вам варто спрямувати всі свої зусилля на те, щоб розробити певну систему в тому напрямку, яким ви зараз зайняті. Не варто зневірятися і перейматися через дрібниці. Злагоджена система дій обов'язково приведе вас до мети. Друзі та колеги обов'язково вас підтримають і навіть підкажуть ряд важливих моментів.
Козеріг Сьогодні вам варто використовувати свій особистий вплив для того, щоб допомогти хорошій людині. Не варто цього соромитися. Чим більше буде впевненості в ваших діях - тим ефективнішою буде ваша діяльність. Кохана людина може дещо засмутити. Не варто ображатися через необдумані слова тих, хто вам дійсно дорогий.
Водолій. Якась новина може захопити весь ваш розум і всю вашу істоту. Не варто бути таким вразливим. Сьогодні варто зайнятися поверненням боргів, причому не лише фінансових. Постарайтеся зберегти внутрішній баланс і не переймайтеся через дрібниці
Риби. Сьогодні на вас чекає справжній фонтан емоцій і переживань. Але разом з тим вас можуть засмутити проблеми з серцем. Тих, кого омине така доля, чекає вельми захоплюючий день, насичений подіями. Постарайтеся не перейматися через дрібниці. Вечір краще за все провести в тиші і затишку.



А зараз — усміхніться :)


Всі кажуть, що алкоголь руйнує сім'ї, але ніхто не говорить про те, скільки сімей він створив.



Летять на літаку Табачник (Т), Азаров (А) і Янукович (Я)
Т: - візьму кину за борт 200 гривень, людина підніме, зрадіє!
А: - кину за борт дві 100-ки двоє піднімуть і зрадіють
Я: - кину за борт 10-ть двадцяток, десять людей зрадіють!
До них повертається пілот і каже: я зараз вас трьох викину - 49 мільйонів зрадіють!


- Я вирішила почати війну з жиром!
- М-м, я дивлюся, ти його вже багато в полон взяла.

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат