Балога програв довибори в обласну раду

admin 04.03.2013 09:54 ПОДІЇ

Цієї неділі по п’яти округам відбувалися довибори в Закарпатську обласну раду замість тих депутатів, які нещодавно стали депутатами Верховної Ради.

Обласна влада планувала провести до облради трьох депутатів і робила ставку на три округи, залишивши Іршавщину та Мукачево для експерименту Балогам, куди сам Віктор Балога вирішив протискувати в головний законодавчий орган області відповідно свою дружину Оксану та сина Андрія.
Однак сталося так, що заплановані три округи далися обласній владі занадто легко,   але більше того, там де експерти прогнозували легку перемогу Оксані та Андрію, все склалося доволі проблематично для балогівського сімейного клану. Балогівські сайти поспішили повідомити, що Балога-молодший переміг свого опонента на 300 голосів, а Оксана на 2000. І якщо дві тисячі це досить вагомий аргумент для радості, то 300 голосів Андрія в рідному Мукачеві це поразка. Клану вже не вдається «закидувати шапками» опонентів навіть там, де вони методично проплачують електорат і тримають в руках бюджетних чиновників. Та й   ті 300 голосів переваги -- це лише вилами по воді писана цифра, тому остаточні результати можуть бути іншими.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат