Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 4 березня. Активного вам прокидання й корисних справ протягом дня. Нехай миттєві невдачі не відлякують прагнення досягти мети. Запрограмовуйте хороший настрій, кавуйте з бажаними співрозмовниками. Вдалого початку робочого тижня, легких справ та ароматної кави!


Цитата дня: Чому Ви розмірковуєте про життя, замість того, щоб відчувати його?   (Е. М. Ремарк)

4 березня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці місцями слабкий туман. На гірських ділянках доріг місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 9 -14 м/с, місцями 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень 1 - 6° тепла. В горах місцями: вдень 3 - 8° морозу.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 9 -14 м/с. Температура повітря вдень 3 - 5° тепла.

За православним календарем 4 березня ІМЕНИНИ відзначають Апфія, Архип (Архипп), Асклипиодота, Досифей, Євгеній, Исихий, Конон, Макар (Макарий), Максим, Микита, Равула, Федот (Феодот), Филимон, Филофея.


Сьогодні також:
День Преподобного Льва

Цей день в історії

1813 — морозиво вперше подано на офіційному прийомі
1818 — у Москві відкрили перший у місті пам'ятник — Мініну і Пожарському.
1837 — російський поет Михайло Лермонтов заарештований за вірш «Смерть поета»
1849 — Буковину проголошено окремою коронною землею Австрійської імперії (перед тим була частиною Королівства Галичини та Володимирії)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 14 березня — «Життя Пi». Поч. о 12.00 та 21.40. «Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 14.10, 16.00, 18.00 та 19.50.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Ужгород, Мукачево (ковзанка «Ice Land»)
До 5 березня — благодійна акція «Врятуй життя: заміни цигарки на ковзани».

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Портрет і ми».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ваші амбіції явно розходитимуться з вашими можливостями. Але це не повинно вас зупиняти - навпаки, прагнучи більшого, ми отримуємо те, на що заслуговуємо. Ви маєте куди рости, а тому вам не варто боятися вийти за рамки, бути іншим або бути навіть найкращим. Просто дотримуйтесь свого настрою.
Телець. Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Перед вами сьогодні можуть відкритися певні можливості. Все, що від вас вимагається - це не відмовлятися від реалізації своїх планів і використати всі свої ресурси заради досягнення успіху. Ваше оточення вас обов'язково підтримає. Сьогодні ви вселятимете в інших людей впевненість.
Близнюки. Сьогодні варто звернути особливу увагу на свій настрій. Якщо в ньому переважає більше негативних ноток, ніж творчих - це сигнал до того, що ви робите не те, що повинні. Будьте чесні з собою і з оточуючими. Не існує жодної причини страждати, крім того випадку, коли ви самі того хочете.
Рак. Сьогодні вам варто розібратися з низкою справ, пов'язаних із документацією та юридичними питаннями. Ви можете втратити чимало грошей, якщо проявите легковажність і замість того, щоб розібратися з нюансами в документації - просто повірите іншим людям на слово. Будьте уважні.
Лев Сьогодні варто особливу увагу приділити своїй репутації у важливих для вас колах. Не варто приймати занадто близько до серця слова інших, але їх просто необхідно тверезо аналізувати і робити висновки. Зараз не час для сантиментів і крокодилячих сліз. Будьте об'єктивні, приймаючи будь-які рішення або роблячи публічні заяви.
Діва. Сьогодні вам варто більше уваги приділити стосункам із колегами. Так чи інакше, гострі кути можна завжди згладити, якщо люди, з якими ви маєте справу - готові до діалогу. Якщо ж ні - відповідь напрошується сама собою, адже вона очевидна. Керівництво, або ж контролюючі органи будуть на вашому боці, якщо ви зможете доступно пояснити суть ситуації, що склалася, і шляхи виходу з неї.
Терези Сьогодні варто більше часу приділити тому, що вас найбільше турбує. Якщо це особисте життя - займіться цим питанням. Якщо це робота - проявіть пильність і спробуйте відповісти на питання, що цікавлять вас самих і ваше оточення. Не ігноруйте своє здоров'я.
Скорпіон Чудовий день для тих, хто раніше вже посадив насіння і зараз чекає на перші паростки. У цей період ви матимете чимало можливостей для того, щоб досягти бажаного. Не заважайте розвиватися ситуації. Однак момент, коли потрібно ловити птаха удачі за хвіст, ви не повинні втратити ні за яких обставин. Вам варто прораховувати ситуацію на 2-3 ходи вперед, перш ніж говорити остаточне «так!»
Стрілець. Сьогодні ви можете зіткнутися з низкою суперечностей і неточностей. Швидше за все, всьому виною стане ваша безпечність та швидкість у прийнятті рішень. Саме тому вам не варто піддаватися першому імпульсу. Дайте визріти бажанням і самій ситуації для її здійснення. Оточуючі люди вас обов'язково підтримають, якщо ви будете об'єктивні у прийнятті тих чи інших рішень. «Все й одразу» - зараз не ваш метод.
Козеріг Хтось із вашого минулого вирішить вам полоскотати нерви. Що ж, вам доведеться або витримати черговий іспит на витривалість або платити за рахунками. Який варіант вибрати - вирішувати вам. Але, так чи інакше, вам не варто піддаватися настрою. Постарайтеся перенести момент винесення свого «вердикту» на той період, коли ви будете повністю впевнені в собі і в правильності своїх дій. Не дайте себе збити з пантелику.
Водолій. Сьогодні вам варто менше довіряти іншим людям. Вас можуть обдурити і навіть підставити. Саме тому не варто підписувати жодних важливих документів. Брати в борг також не рекомендується. Звичайно, обережність сьогодні буде не зайвою, але все добре в міру.
Риби. Відмінний день для тих, хто сподівається на виконання заповітних бажань. Особливо це стосується тих представників вашого знаку, хто вже давно і безнадійно закоханий. Більше впевненості - ви обов'язково отримаєте все, на що розраховуєте. Однак, тим, хто намагається грати почуттями інших - доведеться не солодко. З вас вимагатимуть гарантій.


А зараз — усміхніться :)


Розмовляє хлопець з дівчиною:
- Хочеш, покажу фокус?
- Сам виховуватимеш!


Співбесіда на роботу:
- Доброго дня!
- Доброго дня!
- Сайт "Вконтакті" знаєте???
- Знаю!
- До побачення!!!


Молодий хлопець познайомився з дівчиною на пляжі і говорить їй:
- Дівчино! Я Вас хочу!
Та у відповідь:
- Я соромлюся!
Хлопець розвертається й іде. Дівчина йому вслід:
- Ой-ой-ой! Ти так хочеш, як я соромлюся.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат