Новим природоохоронним прокурором став Михайло Гангур

admin 01.03.2013 18:59 ПОДІЇ

Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері призначено Михайла Гангура

Сьогодні, 1 березня, наказом Генерального прокурора України, Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері призначено старшого радника юстиції Михайла Гангура.

Народився Михайло Іванович 1970 року у с. Нанково, Хустського району. У 1996 році закінчив навчання у Національній юридичній академії України ім. Я Мудрого, і відтак розпочав роботу в органах прокуратури .
У різні періоди обіймав посади слідчого прокуратури Берегівського району, прокурорів Перечинського та потім Іршавського районів. У 2004 році працював на посаді заступника прокурора області – начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Закарпатської області. Дотепер працював на посаді – начальника організаційно – контрольного   відділу прокуратури Закарпатської області.
У 2010 році нагороджений нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІІ ступеня.
Одружений. Виховує двох дітей.

admin


За матеріалами Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат