Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.12.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 24 грудня. Зважайте на приємні речі, які оточують вас повсякдень, а також не псуйте собі настрою через випадкові неудачі. Успіх обов’язково знайде вас, якщо помітите його присутність. Запрошуйте на улюблену ранкову каву бажаних співрозмовників і нехай вівторок буде наповнений лише приємними несподіванками!

Цитата дня:   Наші рішення - це своєрідна магія. Бо як іще назвати те, що здатне міняти світ?     (Любко Дереш "Намір")



24 грудня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. В гірських районах місцями: слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі 3-5°, вдень 0-2° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 4-6° тепла.


За православним календарем 24 грудня ІМЕНИНИ відзначають Акепсий, Варсава, Вевей, Вікентій, Данило (Данило, Данило), Емилиан, Іван (Іоанн), Леонтій, Лука, Ничипір, Микола, Миракс, Никін, Петро, Терентій, Феофан і Филимон.



Цей день в історії

1871 — У Каїрі відбулась прем'єра опери Джузеппе Верді «Аїда», написаної для урочистостей з нагоди відкриття Суецького каналу.
1903 — У Великій Британії видано перший реєстраційний номер для авто — табличку з номером A1 отримав герцог Рассел, брат філософа Бертрана Рассела.
1908 — У Парижі відкрилося перше міжнародне авіашоу.
1914 — Німецький літак скинув бомбу на англійське місто Дувр, здійснивши перше в історії авіабомбардування.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Чурея.
24 грудня — відкриття Різдвяної виставки.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Школа мистецтв та дизайну «Look Studio (Ужгород, пл. Ш. Петефі, 32)
23—27 грудня — новорічний арт-клуб. Поч. о 13.00.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

“Юність”
20—25 грудня — передноворічний бліц-турнір із шахів серед дітей. Поч. о 10.00.

Мукачево, замок "Паланок", краєзнавчий музей, 2-й поверх
До 12 січня — фотовиставка пам’яток архітетури.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен.У першій половині дня тобі доведеться підлаштовуватися під своїх колег. Не варто бути білою вороною в колективі, прояви ввічливість. У другій половині дня ти зможеш протистояти тиску опонентів. Намагайся перевести конфліктну ситуацію в жартівливу форму. Увечері ти отримаєш гарну новину від родичів.
Телець Цей день варто провести максимально активно. Переговори з новими партнерами принесуть гарні результати. У другій половині дня ти отримаєш схвалення з боку впливової особи. Намагайся використовувати вдалий момент, щоб поговорити про премії. Вільний час присвяти відвідуванню культурної події.
Близнюки Сьогодні не варто розслаблятися і розраховувати на чужу допомогу. Тобі доведеться переробити виконану роботу через власну неуважність. У другій половині дня постарайся відмовитися від участі в суперечках і публічних виступах. Тобі потрібно зосередитися на аналізі отриманої інформації. Увечері відвідай перукарський салон і приведи себе в порядок.
Рак. Цей день буде насичений великою кількістю суперечливої інформації. Відключи свої емоції і задій логіку. Приймаючи важливі рішення, спирайся тільки на факти і реальну статистику. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від старих партнерів. Намагайся завершити всі розпочаті справи вчасно.
Лев У Сьогодні на тебе чекає напружена робота. Намагайся шукати нестандартні шляхи для вирішення проблем. У другій половині дня тобі варто порадитися з колегами, перш ніж зробити серйозний крок. Твої партнери можуть відмовитися від виконання усних домовленостей. Звернись по допомогу до досвідченого фахівця, щоб уникнути втрат.
Діва.У першій половині дня ти отримаєш похвалу від керівництва. Деякі колеги почнуть критично ставитися до твоїх досягнень. У другій половині дня намагайся не відволікатися на дрібниці. Тобі потрібно розробити стратегію, яка допоможе зростанню прибутку. Вільний час присвяти психологічним практикам і попрацюй над корекцією недоліків.
Терези Сьогодні твої колеги можуть зіпсувати нові починання. Не варто впадати у відчай і кидати розпочату справу. У другій половині дня поговори з керівництвом про свої плани. Ти зможеш отримати підтримку, якщо приведеш переконливі аргументи на свою користь. Вільний час старайся присвятити підтримці свого організму.
Скорпіон Сьогодні у тебе вийде те, що давалося раніше насилу. Допомога з боку однодумців відкриє гарні перспективи. У другій половині дня будь активніше і спілкуйся з різними людьми. Несподівана зустріч із цікавою особою принесе можливість кар'єрного росту. Увечері на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом.
Стрілець Сьогодні не варто поспішати і приймати рішень, ґрунтуючись на свої емоції. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника. Намагайся не обговорювати своїх планів із колегами. Твої таємні вороги готують провокацію, щоб підірвати твій авторитет. Вільний час присвяти заняттю, яке заспокоює нервову систему.
Козеріг Цей день варто присвятити освоєнню нових технологій. Тобі потрібно порадитися з більш успішним співробітником. У другій половині дня використовуй свої старі зв'язки, щоб реалізувати задумане. Тобі варто приділити увагу роботі з документацією. Увечері можуть завітати гості, які приємно здивують своїм гарним настроєм.
Водолій. Сьогодні намагайся не звертати уваги на дрібні подразники. Тобі потрібно навчитися терпінню і витримці, щоб подолати перешкоди. У другій половині дня твої колеги спровокують конфлікт. Намагайся відключити емоції, щоб зберегти свою репутацію. Увечері ти отримаєш неприємну звістку від далеких родичів.
Риби Цей день ефективний для навчання та освоєння нової інформації. Прилив сил допоможе легко впоратися з вирішенням проблем. У другій половині дня займися аналізом своїх помилок. Ти зможеш розробити вдалий план дій, який полегшить твою роботу. Увечері постарайся відпочити і не дивитися телевізор перед сном.





А зараз — усміхніться :)



Vikipedia: Я знаю все
Google: Я знайду все
ВКонтакте: Я знаю всіх
Internet: Без мене ви - ніщо
Електроенергія: Всім мовчати!



Писк моди - це звук, який видає чоловік, коли дивиться на цінник.



"Морква або життя?" - кричав заєць, погрожуючи сніговикові феном.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат