Троє студентів загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

admin 23.12.2013 11:19 ПОДІЇ

 

22 грудня 2013, близько 21 години на автодорозі державного значення сполученням «Мукачево – Берегово - КПП «Лужанка», в селі Гать Берегівського району Закарпатської області сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомила Мукачево.net начальник прес-служби Управління ДАІ Закарпатської області Ганна Трофімчук, 20-річний водій авто   «SKODA OCTAVIA A5 2.0», рухаючись в напрямку Берегова, при в’їзді в село Гать   не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де вдарився в дерево.
Самого водія у важкому стані доставили у Берегівську лікарню до реанімації
Також на місці ДТП біля авто було знайдено 2 трупи молодих людей, чоловіків. Ще один хлопець помер при транспортуванні в Берегівську лікарню.
Як виявилося, всі молоді люди їхали в одному авто і були друзями.   Водій та двоє загиблих 94 року народження. Ще 1 загиблий 97 року народження.
За непідтвердженими даними, загиблими були троє мукачівських студентів: 19-річний студент Мукачівського державного університету, 16-річний студент 1-го курсу Мукачівського ПТУ №-3 та 19-річний студент Львівської Торгівельно-економічної Академії.
Попередньою причиною ДТП є перевищення швидкості, проте всі причини та умови події встановить слідство.

admin

ТЕГИ : ДТПДАІ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат