Сергій Ратушняк: Будьте обережні, бо Майдани знов прихватизовують покидьки Балоги

admin 02.12.2013 23:00 ПОДІЇ

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк піддав різкій критиці намагання клану Балог очолити опозиційний рух в Закарпатті.

Незважаючи на те, в Закарпатті "євромайдан" оголосив себе поза політикою і намагється коректно відсторонити політичні партії від громадського руху, клан Балог намагається узурпувати опозиційний рух в Закарпатті і очолити закарпатський "євромайдан".

З цього приводу екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" різко розкритикував такі дії клану Балог і нагадав деякі факти політичної проституції Балог.

"Слуга, холуй і злодій кучмівського, ющенківського і останнього періоду Балога, з-під сідниці якого ще не охолонув стілець міністра МНС в Уряді Януковича,   знов, спрямовуючи ніс за вітром, - оголосив себе і своїх братків-братів   новими революціонерами. Слуги-депутати в усіх рівнях рад Закарпаття «несамовито і нещадно» лають Президента і владу, вимагають резолюцій з вимогами відставки всіх і вся. Облраду, яку очолює братик Іванко, Балоги охрестили центром якогось супротиву, а насправді для реінкарнації і порятунку власного кримінального сімейного клану. Чого тільки варті «новореволюціонери» в Ужгороді Трикури, Щадеї, Волощини, Чубірко, Диби та інші? Це раби угруповання ЄЦ, на яких пробу ніде ставити…

Покидьок і злодій, хабарник і рекетир з руками в крові, контрабандист і касир хабарів бридоти Ющенко. Істота, яка з 1998-го року дорвалася до влади і тероризує всю область. В кримінальний спосіб узурпував цілі галузі економіки. Легальний і кримінальний бізнес і контрабанду в галузі торгівлі алкогольними і тютюновими виробами, продовольчими товарами, хімдобрив, а донедавна і нафтопродуктами тощо. Сотні мільйонів державних коштів, що призначені на шляхове будівництво, мостів, держустанов, кошти на виноградарство і садівництво, на розкислення земель, з вирубки лісів і отримання ПДВ в обсягах до 90% від потреб цілої області – все це перетворилося в статки зграї Балог. Десятки мільйонів доларів хабарів за посади, потрібні рішення прокурорів, суддів,за «правильну» поведінку митників, прикордонників, СБУ, інших контролюючих і фіскальних органів з криміналітетом в купі. Все це сотні мільйонів кримінальних коштів, які ця потвора отримала від «рідного» Закарпаття шляхом ПОСТІЙНОГО ПЕРЕБУВАННЯ ПРИ ВЛАДІ. Ці суми були помножені при кримінально-корумпованій владі зрадника українського народу Ющенка. До цього можна тільки додати тисячі гектарів землі закарпатської і СОТНІ об’єктів приватизації, які прибрані за безцінь.

Зараз ватажок ОЗУ «Барва» - Балога – знов побачив для себе шанс на повернення до грабунку, тобто -- до ВЛАДИ! Він з братками – вже революціонери!

У 2004-му році я був одним з командирів МАЙДАНУ-2004, а ця гнида відсиджувалась з членами Партії Регіонів і виторговував для себе посади і позиції, а потім, побачивши незворотність повалення влади, прискочив зі своїми холуйчиками з Мукачева в Ужгород, покрасувався, пофотографувався і проголосив себе... автором революції. Потім ця гидота порозвішувала революційні фото в Закарпатській ОДА і в адміністрації бджоляра   Ющенка. Я знаю ціну цьому зраднику, покидьку і кидалову   Балозі! Це ганьба і безперспективність розвитку Держави, це злочинець, який за сотні і тисячі злочинів до цих пір не осуджений, що є також ознакою нашої Держави, і це нова загроза для завтрашнього дня України.
Люди, будьте пильними, під Вашими щирими євроуподобаннями до влади пролізає нечисть, яка і не дає розвиватись цій державі вже понад 20 років!

Звертаюсь також до лідерів опозиції. Панове Кличко, Тягнибок і Яценюк, якщо Ви використаєте дійсно щирий майдан для повернення до влади покидьків на кшталт Балог, - гріш Вам ціна і це буде останнє розчарування українців".

admin

Коментарі :


13.12.2013 23:09 ИРИНА

НУ СЕРЁЖЕНЬКА--ВСЕГДА Я ЗА ТЕБЯ--ВЕДЬ ТЫ -НЕ КРАЛ-НЕ УБИВАЛ И НЕ СИДЕЛ--ВОТ ТРИ КРИТЕРИИ И   --Я ЗА ТЕБЯ.


12.12.2013 22:10 Сергей

Обнаглевший евречик так жидом и остался. Родился таким. А что? Есть другие мыслишки...


12.12.2013 14:33 Мирон

интересно, как это "обнаглевший еврейчик" с боксером и галицким националистом стали "Панове Кличко, Тягнибок і Яценюк"


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат