Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.10.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 23 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі й створюйте гармонію навколо себе. Нехай ранкова прохолода бадьорить, а гаряча кава створює затишок і наповнює ароматом вашу оселю. Корисних справ, їхнього швидкого виконання. І не забувайте, що сьогодні екватор тижня, отже, час подумати про вихідні. Гарної середи!

Цитата дня:   Люди, як правило, не дозволяють собі любити саме тому, що багато поставлено на карту - майбутнє і минуле.   (Пауло Коельо "Вероніка вирішує померти")


23 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 17-22°, в горах місцями вночі 6-9°, вдень 10-15° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-14°, вдень 20-22° тепла.


За православним календарем 23 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Амбрось, Амфилох (Амфилохий), Андрій, Антоній, Варсонофій, Вассиан, Дометиан, Євлампій, Євлампія, Евфимий, Илларион (Іларіон), Інокентій, Иоанникий, Иоаcаф, Іов, Купріян, Кирило, Косма, Мартиниан, Мина, Михей, Павло, Парфений, Сава, Сергій (Сергий), Симон, Степан (Стефан), Феотекн, Феофіл, Фома і Яків (Иаков).




Цей день в історії

1944 — радянські війська вибили нацистів з міста Тячів.
1946 — Розпочалося перше засідання Генеральної Асамблеї ООН.
1956 — В Угорщині почалося антирадянське повстання
1994 — Держдума Росії прийняла закон про зупинку поділу Чорноморського флоту між Росією та Україною.
2001 — Компанія Apple представляє перший iPod.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Кав’ярня “Time” (Мукачево, пл. Миру, 27)
22 жовтня — поетитчно-творчо-осінній вечір «-20 % самотності». Поч. о 18.30.

Філармонія
13—22 жовтня — фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття”.
22 жовтня — концерт «Musica incognita»у виконанні Н. Підгородської, М. Подкопаєва, Ф. Томича, Р. Береша, Тетяни та Віктора Теличків.У програмі твори Й. С. Баха, В. А. Моцарта, Дж. Верді, Б. Бріттена, К. Сен-Санса, М. Глінки, Й. Брамса, Е. Гріга.Поч. о 18.30.

Художній музей імені Бокшая
Виставка з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня тобі варто звернути увагу на отриману інформацію. Скориставшись чужими ідеями, ти зможеш досягти гарного фінансового результату. Твій керівник може поставити додаткові вимоги та навантажити роботою. Використовуй свою чарівність, щоб ухилитися від виконання рутинної роботи. Увечері поговори з подругою, щоб зняти емоційну напругу.
Телець Вранці можуть виникнути складності по дорозі на роботу. Перенеси важливі справи та зустрічі, щоб не потрапити в скрутну ситуацію. У другій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку на робочому місці. Ти знайдеш документ, який є дуже важливим. Вільний час варто присвятити процедурам по догляду за шкірою обличчя.
Близнюки. У першій половині дня можуть виникати конфлікти. Постарайся стримати свої негативні емоції, щоб не посилювати ситуацію. Спілкування з керівництвом сьогодні краще уникати. Займися усуненням недоліків і виправленням своїх помилок. Увечері постарайся раніше лягти спати і випий склянку молока з медом перед сном
Рак. Сьогодні ти зможеш реалізувати свої ідеї та намічені плани. Твоя поведінка має бути жорсткою, щоб отримати потрібний результат. Звернувшись по допомогу до керівника, ти зможеш прискорити всі процеси. У другій половині дня тобі варто відмовитися від спілкування з опонентами. Не варто відволікатися на з'ясування стосунків із колегами і недоброзичливцями.
Лев Сьогодні твої колеги можуть втягнути тебе в авантюрний проект. Намагайся не робити різких кроків, краще порадься із більш досвідченим фахівцем. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з партнерами. Використовуй допомогу юриста для вирішення ситуації, що склалася. Вільний час варто присвятити вирішенню сімейних питань.
Діва. Вранці тобі доведеться вирішувати сімейні питання, що може змінити твої робочі плани. Намагайся перенести важливі переговори і укладення угод на інший день. Твій керівник надасть важливу інформацію, яка допоможе уникнути труднощів. У другій половині дня на тебе чекає гарна звістка від старих партнерів. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз.
Терези Цей день буде насичений конфліктами і нерозумінням. Не варто нічого доводити людям, які вороже налаштовані. У другій половині дня ти отримаєш потрібне рішення від керівництва. Намагайся приховувати свої справжні наміри від співробітників. Вільний час присвяти освоєнню нової інформації та самовдосконаленню.
Скорпіон Цей день принесе багато корисних зв'язків і ділових контактів. Намагайся використовувати свою чарівність, щоб досягти прихильності співрозмовників. У другій половині дня твої старі партнери запропонують відновити співпрацю. Ти отримаєш вигоду від посередницької діяльності. Увечері вирушай у гості до друзів, щоб отримати позитивні емоції.
Стрілець. У першій половині дня на тебе чекає опір з боку опонентів. Намагайся уникнути скандалу, інакше виникнуть додаткові складнощі. У другій половині дня на тебе чекають гарні новини від нових партнерів. Наведи порядок у робочих документах, щоб не виникло проблем із начальством. Увечері постарайся розслабитися за допомогою масажу або водних процедур.
Козеріг У першій половині дня на тебе чекає опір з боку опонентів. Намагайся уникнути скандалу, інакше виникнуть додаткові складнощі. У другій половині дня на тебе чекають гарні новини від нових партнерів. Наведи порядок у робочих документах, щоб не виникло проблем із начальством. Увечері постарайся розслабитися за допомогою масажу або водних процедур.
Водолій. У першій половині дня ти зможеш вирішити кілька важливих питань. Використовуй допомогу однодумців, щоб швидше впоратися з поставленими завданнями. Відмовся від усіх ризикованих дій, інакше можеш зіпсувати свою репутацію. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені розтрати. Сьогодні краще залишитися вдома і приділити час прибиранню.
Риби Цей день принесе удачу фахівцям творчих професій. На тебе чекає випадкова зустріч із цікавою особою, яка допоможе реалізувати твої ідеї. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівництва. Тобі потрібно прийняти рішучі дії і довіритися обставинам. Вільний час варто присвятити профілактиці простудних захворювань.



А зараз — усміхніться :)


Як приємно, коли після вечірки прокидаєшся - та бачиш, все зруйновано-погромлено, але хата то не твоя!



Судять квартирного злодія. У залі суду потерпілий йому кричить:
- Я буду просити щоб тебе помилували, тільки заради Бога, розкажи як ти зміг пробратися в будинок, не розбудивши мою дружину?



- А який у тебе зріст?
- 145
- Ти така маленька принцеса. А скільки важиш?
- А важу ще менше, 120.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат