Приїзд Президента на Тячівщину очікується 30 жовтня

admin 22.10.2013 11:33 ПОДІЇ

21 жовтня голова Тячівської районної адміністрації провів понеділкову нараду з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації. Насамперед Іван Бринзяник наголосив щодо приїзду Президента України Віктора Януковича, який заплановано попередньо на 30 жовтня.

У роботі наради також взяли участь – перший заступник голови Василь Каганець, заступники Василь Буга, Володимир Бодак та керівник апарату Дмитро Онуфрій. Насамперед Іван Бринзяник наголосив щодо приїзду Президента України Віктора Януковича, який заплановано попередньо на 30 жовтня. Це, безперечно, дуже важливе питання, тому й підготуватись до нього потрібно з великою відповідальністю.
Надалі обговорено інші поточні питання життєдіяльності району. Зокрема про стан підготовки бюджетних установ до осінньо-зимового періоду, благоустрою територій, проведення берегоукріплення та ремонту доріг тощо. Особливу увагу звернув керівник району на забір і вивіз побутових відходів.
- Прикро, однак найбільш привабливі місця для туристів у нашому районі захаращені сміттям. І це питання мало б вирішуватися на рівні місцевих рад. Проте найбільша забезпеченість контейнерами у населених пунктах району ледве сягає 20 %. Не може такого бути, щоб державна структура або суб’єкт підприємницької діяльності не мав поблизу свого закладу баку для сміття, - наголосив Іван Васильович.
Також керівник району відмітив необхідність проведення аналізу використання видатків. З приводу цього вже починає працювати аудит, який проведе перевірку фінансово господарської діяльності розпорядників коштів за поточний рік. Важливо вже сьогодні формувати штатні розписи найбільших структурних підрозділів, щоб мати чітку картину видатків на наступний рік.
Окрім цього актуальною у районі є тема якості освіти, реформування медичної галузі, працевлаштування тощо. З приводу обговорених питань дано усні вказівки та доручення.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
http://tyachiv-rda.gov.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат