Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.10.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 7 жовтня. З чашечкою свіжозвареної кави в руках і гарними думками в голові розпочинайте новий день і робочий тиждень. Посміхайтеся світові, й обов’язково дістанете зустрічну посмішку у відповідь. Гармонійного ранку й корисних справ сьогодні!


Цитата дня:   Люди слабкого розуму чутливі до дрібних образ, люди сильного розуму все помічають, роблять висновки і ні на що не ображаються.     (Франсуа де Ларошфуко)

7 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. В горах місцями заморозки 0-3° морозу. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 15-20° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 8-13° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 18-20° тепла.

За православним календарем 7 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Абрам (Оврам, Авраамий), Андрій, Антон (Антоній), Василь, Віталій, Владислав, Галактіон, Давид, Евсевий, Коприй, Никандр, Павло, Сергій (Сергий), Спиридон, Степан (Стефан) і Текля.

Сьогодні також:
• Всесвітній день середовища проживання



Цей день в історії

1806 — в Англії вперше запатентовано копіювальний папір.
1879 — Австрія уклала таємну угоду з Німеччиною — перший крок у створенні Троїстого Союзу.
1903 — в провінції Онтаріо (Канада) відкриті поклади срібла.
1913 — уперше у світі на заводі Генрі Форда в Детройті весь виробничий процес збирання автомобілів почали виконувати за новою технологічною схемою — на конвеєрі.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 17 жовтня — «Іван Сила». Поч. о 15.20, 17.20. «Літачки”. Поч. о 12.00, 13.40, 17.00. «Озброєні та небезпечні». Поч. о 20. 20, 22.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні , Вас можливо запросять у гості. Не виключений прийом гостей і у себе вдома. Це буде клопітно , але і підніме настрій. Не виключено отримання невеликого подарунка від дами. Старий знайомий повідомить вам разючу новину . Мають бути великі витрати .
Телець Сьогодні, Вам належить з недовірою сприймати точку зору близької людини. Вищий ступінь іронії буде присутній у ваших оцінках по відношенню до оточуючих. Разом з тим ви будете інтуїтивно очікувати похвали з боку друзів і знайомих.
Близнюки. Сьогодні, ви повинні з особливою увагою поставитися до успіхів і досягнень ваших друзів або союзників. Обдумуючи чужі перспективи, ви самі здатні знайти нові рішення власних проблем. Ви не можете допустити, що хтось здатний виявитися більш пророчим і удачливим. Можливі короткі поїздки з певною метою. Сприятливими стануть дії, спрямовані на продовження або завершення давно розпочатих справ.
Рак.Сьогодні проявиться бажання спілкуватися. Це стане поворотним моментом у діях назустріч відомому вам особі. Вам також слудует приділити побільше уваги роботі. Відносно колег - вам доведеться трохи охолонути від колишніх емоцій, вплив яких гнітило вас останнім часом..
Лев Сьогодні, буде дуже активний, насичений справами і розмовами день. Актуальними стануть розподіл доходів, сплата податків і мит. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими. Вдалий день для людей творчих професій.
Діва. Сьогодні, Вам слід ретельно приховувати свої думки від оточуючих. І це буде виправданим, оскільки майже завжди вони продиктовані емоціями. Негативне ставлення до когось з навколишніх зросте настільки, що ви не в змозі володіти собою. Нерідко ваші слова будуть носити надмірний критичний характер.
Терези Сьогодні, відпочинок в компанії родичів або друзів буде зведений до уточнення якихось зобов'язань, які безповоротно будуть покладені в тому числі і на вас. Якщо ви вирішите подорожувати, то це принесе вам невелику вигоду, а й значну втому. Іноді вам будуть здаватися дивними ваші вчинки і контакти.
Скорпіон Сьогодні, значна подія очікує Вас на роботі. Можливі значні зміни в колі колег, в умовах професійної діяльності. Вас приваблюють перспективи нової спрямованості, нерідко пов'язані з поїздками або далекими відстанями. Ви повинні уважно поставитися до відносин з сестрами чи братами.
Стрілець. Сьогодні, Ви будуте не повинні розділяти оточуючих за ступенем складності спілкування. Часто вам будуть цікаві ті, з ким ви насилу знаходите спільну мову. Ви будете прагнути до оновлення, до незнайомих форм вираження своїх емоцій і намірів. Складний час для стійких тенденцій. Обачність необхідна у вживанні спиртного.
Козеріг Сьогодні Вам належить запекла суперечка, емоційне обговорення найближчих перспектив у вузькому колі. Попереду маячить можливість поїздки або переїзду. Побутова сторона життя також здивує вас несподіваною знахідкою втраченої речі.
Водолій. Ви сьогодні опинитеся на висоті в дискусіях і суперечках. Ваші позиції будуть ясні і благородні. Разом з тим вам слід побоюватися недоброзичливців з найближчого оточення. Чужу думку стає особливо актуальним. Вдалими стануть спільні проекти, укладення договорів та співробітництво на всіх рівнях.
Риби Сьогодні для Вас буде активний, творчий день. Уникайте натиску і надмірної наполегливості у спілкуванні з коханою людиною. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення. Сміливо призначайте побачення.



А зараз — усміхніться :)

- У чому секрет Вашого довголіття?
- Немає грошей на похорон.



Він просто нахаба! Коли я сказала йому, що не хочу його бачити, він узяв і вимкнув світло...



Збираєш-збираєш собі на Ламборджіні і Айфон, а потім бац! не стримався і купив біляш на зупинці!)))

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат