Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.10.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 2 жовтня. Нехай все те, що є навколо, надихає на корисні справи й гармонійний початок нового дня. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної вави й запам’ятовуйте лише позитивні миті. Вдалого дня й швидкого успіху!


Цитата дня:   Згадуй що-небудь лише тоді, коли це приносить тобі задоволення.
(Джейн Остін "Гордість і Упередження")

2 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. В горах місцями : невеликий дощ з мокрим снігом. заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0 - 3° морозу. На рівнині без опадів. Вранці подекуди слабкий туман. Вітер північно - східний 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі 1 - 6°, вдень 9 - 14°; в горах місцями вночі 0 - 3° морозу, вдень 0 - 3° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі 2 - 4°, вдень 12 - 14°.


За православним календарем 2 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Давид (Давид), Дий, Доримедонт, Зосим, Ігор, Костянтин, Макар (Макарий), Микола, Нил, Саватій, Трохим і Федір (Феодор).

Сьогодні також:
•   День працівників освіти
•   Міжнародний день ненасилля



Цей день в історії

1535 — французький дослідник Жак Картьє висадився в Хочелазі, назвавши це місце Монреаль
1552 — взяття військами Івана Грозного Казані, приєднання Казанського ханства до Москва
1738 — У Переяславі Єпископом Переяславським Арсентієм Берло відкрито вищий навчальний заклад — Переяславський колегіум.
1836 — Чарлз Дарвін повернувся з кругосвітньої подорожі на кораблі «Бігль», що тривала майже п'ять років і привела до створення його теорії еволюції




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
2 жовтня — відкриття виставки з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
2 жовтня — відкриття виставки з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ти сміливо можеш втілювати в життя найнезвичайніші рішення і плани. Твоє творче натхнення допоможе знайти неординарне рішення. У другій половині дня не варто привертати до себе увагу. Твій успіх може викликати заздрість у товаришів по службі. Тримай свої секрети в таємниці і дій, покладаючись на свою інтуїцію.
Телець Цей день особливо вдалий для фахівців у сфері реклами та фрілансерів. Сьогодні Доля створить обставини для зустрічі з ососбою, яка оцінить твій талант. Не варто приховувати свої професійні успіхи та гідності. У другій половині дня тобі варто довіритися колезі по роботі. Спільні зусилля принесуть чудовий фінансовий результат.
Близнюки. Вранці тобі доведеться приділити час вирішенню сімейних питань. Не варто злитися і реагувати на дрібні подразники. На роботі на тебе чекає тріумф і публічне визнання. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити з керівництвом про підвищення. Запроси близьких друзів на сімейну вечерю, це підніме тобі настрій.
Рак. У першій половині дня намагайся не реагувати на провокації недоброзичливців. Твої успіхи та професійні заслуги відзначить впливова особа. Говори правду в обличчя, якою б вона не була. Тобі вдасться знайти шахрая, через якого виникали фінансові проблеми. У другій половині дня приділи час спілкуванню з родичами та вирішенню сімейних питань.
Лев Твої амбіції можуть негативно позначитися на стосунках із керівництвом. Тобі слід спочатку порадитися з колегами, перш ніж приймати кардинальні рішення. Стримуй свої емоції і вчися слухати співрозмовників. У другій половині дня тобі дадуть важливе доручення. Не варто покладатися на щастя, роби все раціонально і педантично.
Діва. Сьогодні твоя привабливість створить чимало інтриг і пліток у колективі. Тобі варто використовувати ситуацію, щоб зрозуміти, хто і як до тебе ставиться. У другій половині дня ти отримаєш потрібне рішення і зможеш укласти угоду. Будь більш жіночною і приховуй свої інтелектуальні можливості від чоловіків-партнерів. Робочий процес може затягнутися, і тобі доведеться змінити плани на вечір.
Терези Вранці намагайся стежити за своїми цінними речами у громадських місцях. Твоя неуважність може створити зайву суєту і додаткові перешкоди. У другій половині дня на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Прояви ініціативу і обговори свої плани на майбутнє. Увечері найкраще зайнятися доглядом за своєю шкірою і процедурами з омолодження організму.
Скорпіон Сьогодні тобі доведеться войовничо боротися з недоброзичливцями. Застосовуй усі методи, які дозволять досягти потрібного результату. Дій так, як велить тобі серце, і ні про що не шкодуй. У другій половині дня твоя допомога знадобиться впливовій особі. Скористайся ситуацією, попросивши про потрібну тобі послугу та підтримку.
Стрілець. Сьогодні ти сміливо можеш вступати в суперечку з колегами. Правда і справедливість будуть на твоєму боці. Не варто прислухатися до думки колег, дій за своїм розсудом. У другій половині дня ти отримаєш цікаву інформацію про своїх партнерів. Сміливо можеш пропонувати додаткові умови, які принесуть тобі більше вигоди.
Козеріг Сьогодні тобі варто сконцентрувати свої зусилля на проведенні важливих переговорів. Використовуй допомогу колеги, щоб досягти найкращого ефекту. У другій половині дня твої партнери запропонують додаткові умови. Сміливо можеш говорити про підвищення гонорару. Увечері ділова вечеря надасть можливість довідатися важливу і корисну інформацію.
Водолій. У першій половині дня на тебе чекає важка й виснажлива робота. Доведеться виправити свої помилки і усунути старі недоліки. Не варто покладатися на обіцяну допомогу з боку колег. У другій половині дня твоє самопочуття може дати збій. Не затягуй з питаннями здоров'я, звернися до фахівця, щоб не виникло подальших проблем.
Риби Сьогодні вдалий день для навчання та впровадження нових технологій у роботу. Полегшивши свій буденний процес дій, ти збільшиш ефективність і прибуток. Нові знання дозволять швидше просунутися кар'єрними сходами. У другій половині дня тобі потрібно уникати зустрічі і розмови з керівником. Вільний час присвяти благоустрою сімейного вогнища.




А зараз — усміхніться :)

Я хочу бути добрішим, але бачить Бог, люди самі нариваються.


- Вчора прокинулася, а тебе немає. Де ти був, любий?
- А де ти прокинулася, люба?



Українська армія - вічний двигун вищої освіти.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат