Початковий етап ремонту Закарпатського лялькового театру обійдеться в 700 тис. грн.

admin 27.08.2013 15:59 ПОДІЇ

27 серпня на прес-конференції з нагоди старту 33 театрального сезону директор театру Мирослав Петій розповів про заплановані ремонтні роботи в театрі.

Один з головних моментів 33 театрального сезону   – реконструкція театру ляльок. Вже розроблений проект, вся проектно-кошторисна документація. Нещодавно відбулася містобудівна рада по цьому питанню. Архітектори міста відвідали театр, зробили певні зауваження. «Це важливо, бо ми всі живемо в нашому місті і театр є окрасою його центральної   частини», - каже пан Петій.   Роботи швидше за все почнуться ближче до кінця жовтня на початку листопада. Сума для початкового етапу робіт – 700 тисяч гривень.
Система ремонту театру не торкатиметься робочого процесу, тому в жовтні-листопаді вистави будуть. Навколо будівлі театру є багато систем підземних комунікацій і швидше за все ми почнемо саме з них, а також роботи над фундаментом. Тобто це будуть зовнішні роботи.», - каже пан Мирослав.

Джерело: Мукачево.net

admin

Коментарі :


27.08.2013 18:05 Погорелов

Сейчас отремонтируем за 2 лимона, а потом отдадим волошину за 1 млн. гривен что то и мне отстегнут.   Последняя каденция ведь. Да и площадь можно будет переименовать из Театральной на Шулерскую! Вот потеха!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат