Прокуратура контролює підпал авто депутата-регіонала Ужгородської міськради

admin 27.08.2013 12:14 ПОДІЇ

Вчора, 26 серпня, близько 1.30 ночі, у приватному будинку у місті Ужгороді горів автомобіль «BMW-750», який належить депутату Ужгородської міської ради. Автомобіль внаслідок пожежі   знищено повністю.  


Прокуратура області тримає на контролі хід розслідування кримінального провадження по факту підпалу авто депутата міської ради.

Сайт Мукачево.net з неофіційних джерел називає ім’я депутата — Михайло Чурило (від мікрорайону Горяни).



На місце події виїжджали: виконувач обов’язків прокурора міста Ужгорода, начальник Ужгородського МВ УМВС у Закарпатській області, а також слідчо-оперативна група у повному складі. У ході проведеного огляду, з місця події вилучено уламок гілки дерева зі слідами невідомої речовини та пожежне сміття.
Огляд місця події проведено із залученням експертів-криміналістів   НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області.
Наразі визначено попередню причину загоряння автомобіля – занесення стороннього джерела (підпал).
Слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області відомості про вказаний факт   внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загально-небезпечним   способом,   або   заподіяло   майнову   шкоду   в особливо   великих розмірах - карається   позбавленням   волі   на   строк   від трьох до десяти років).

admin


За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат