Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.08.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 19 серпня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій та аромат свіжозвареної кави. У перший день нового тижня нехай ніщо не зіпсує гармонійного настрою. Будьте в курсі найважливіших справ, не губіться у прийнятті важливих рішень. Корисного понеділка!


Цитата дня:   Не бійтеся досконалості. Її не досягти. Тим більше, що в досконалості немає нічого хорошого.     (Сальвадор Далі)


19 серпня 2013 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, вночі без опадів, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 29-34°, в горах місцями вдень 21-26° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 32-34° тепла.



Сьогодні також:

• Православне свято — Преображення Господнє (Яблучний Спас).
• Другий Спас — народне свято східних слов'ян.
• Україна: День пасічника.
• Афганістан: День незалежності
• В'єтнам: День революції 1945 року.
• Норвегія: День народження Кронпринцеси Метте-Маріт.
• США: День авіації.



Цей день в історії

1704 — укладено Нарвський договір між Росією і представниками Речі Посполитої про союз проти Швеції.
1722 — наказний гетьман Павло Полуботок видав універсал, який забороняв зловживання світських і духовних можновладців та передбачав реформу судочинства.
1914 — Створено керівний орган Українських Січових Стрільців — Українська бойова управа.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Школа мистецтв та дизайну «Look studio»
12—17 серпня — дитячий арт-клуб «Чудеса Стародавнього світу». Поч. о 13.00.
До 25 серпня — виставка «Tra Verse» Власти Тарасової.

Кафе «Мир» (вул. Капушанська)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

«Доміон»
До 22 серпня — «Нікчемний я—2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30. «Самотній рейнджер». Поч. о 16.00, 20.20 та 22.50.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам доведеться боротися зі своїми емоціями і пристрастями. Спогади про минуле можуть воскресити старий душевний біль. Не варто звертати увагу на побутові подразники, інакше ви спровокуєте серйозний конфлікт. У другій половині дня вам краще залишитися вдома. Корисно зайнятися медитативними практиками, які заспокоюють нервову систему.
Телець. У першій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з вашими родичами. Не варто втручатися в чужі особисті проблеми. Вам потрібно навчитися відмовляти, щоб не потрапляти потім у скрутне становище. У другій половині дня придумайте собі цікаву розвагу. Вирушайте в те місце, де ви давно не були.
Близнюки. Вранці вас підстерігають конфліктні ситуації з сусідами. Не намагайтеся довести правду дурним людям. Щоб не зіпсувати собі настрій, вам варто ігнорувати будь-які провокації. У другій половині дня влаштуйте сімейне свято. Запросіть у гості людей, які вас радують і надихають.
Рак. У першій половині дня вам слід впритул зайнятися вирішенням господарських питань. Ви потребуєте прибирання підсобних приміщень і ремонт сантехніки. Намагайтеся не перестаратися, інакше можете зіпсувати корисні речі. У другій половині дня вам слід уважно ставитися до прохань незнайомців. Будьте розсудливими, не довіряйте оманливому зовнішньому вигляду.
Лев Цей день краще провести за містом, насолоджуючись гармонією природи. Ви потребуєте відпочинку і спокою, щоб відновити сили. У другій половині дня ви отримаєте цікаву інформацію про подію з минулого. Не варто драматизувати ситуацію. Ваша ревнощі можуть призвести до серйозного затяжного конфлікту і навіть розриву стосунків.
Діва. У першій половині дня вам слід приділити увагу своїй зовнішності. Відвідайте перукаря, купіть приємні дрібниці, щоб підняти настрій. У другій половині дня на вас чекає хороша звістка від родичів. Придумайте цікавий романтичний план на вечір. Вашому партнерові не вистачає уваги і чуттєвості у стосунках.
Терези Сьогодні вам варто ухилитися від виконання важкої роботи. Знайдіть собі заспокійливе заняття, яке дозволить відволіктися від проблем. У другій половині дня на вас чекає несподіваний візит гостей. Якщо ви не хочете спілкуватися, краще знайти причину для відмови відразу. Увечері вам варто прогулятися перед сном, щоб побороти безсоння.
Скорпіон Сьогодні вам не варто нікуди поспішати. Нехай все йде своєю чергою, довіртеся обставинам. Покупка техніки буде вдалою і вигідною. У другій половині дня вам слід вирушити в те місце, де ви давно не були. Проведіть час так, як вам забажається, щоб отримати максимальну кількість приємних емоцій.
Стрілець. Вранці вам доведеться взяти участь у врегулюванні сімейного конфлікту. Непорозуміння між старшим і молодшим поколінням може спровокувати великий скандал. Не варто приймати близько до серця образи, краще відстороніться від ситуації. У другій половині дня на вас чекає випадкова зустріч зі старим другом. Сьогодні вам відкриється важлива таємниця минулого.
КозерігУ першій половині дня вам слід взяти участь у домашніх клопотах. Всі придбання будуть ефективними в господарстві. У другій половині дня вам слід відмовитися від спілкування з неприємними людьми. Спробуйте зайнятися тим, що принесе вам задоволення. Увечері на вас чекає приємний романтичний сюрприз.
Водолій. Вранці ви можете зіткнутися з несподіваними домашніми клопотами. Намагайтеся відразу усувати всі недоліки і поломки. Будьте обережні з електрикою і несправними приладами. У другій половині дня вам варто приділити увагу потребам свого партнера. Приготуйте романтичну вечерю при свічках, щоб здивувати кохану людину.
Риби У першій половині дня вам слід уникати напружених розмов із родичами. Не дозволяйте стороннім втручатися в своє особисте життя і давати поради. Вам слід навчитися припиняти будь-які спроби, які пов'язані з провокацією конфлікту. У другій половині дня слідкуйте за цінними речами у громадських місцях. Вам варто зустрітися зі старим другом, який допоможе знайти правильний вихід із ситуації.



А зараз — усміхніться :)

Ти кого більше всього боїшся за кермом?
- Солдатів.
- А ще кого?
- Мотоциклістів.
- А ще?
- П’яних.
- А жінок не боїшся?
- О!.. Жінка за кермом – це п’яний солдат на мотоциклі.



ПРО СЕБЕ: Характер - сформований ... Шкідливість - підвищена ... Стервозність - безмежна ... Краса - натуральна ... соображалка - розвинена ... Ніжність - як нагорода ... Посмішка - як бонус ... Змінити, приручити - неможливо!)))


Головний орган у людини - це дупа. У всьому бере участь - в лікуванні, навчанні, вихованні, прийнятті рішень і пошуку пригод.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат