Викладачка Берегівського медколеджу принизила дівчинку й не дозволила скласти вступні іспити

16.08.2013 14:41 ПОДІЇ

Мешканка Берегівщини Катерина Вегшев через газету «Вісник Берегівщини» написала, що її доньку з фізичною вадою правої руки зухвало принизили у приймальній комісії Берегівського медколеджу й не дали змогу скласти вступні іспити.


«Прийняти від нас документи мала член приймальної комісії Світлана Євгенівна Барчій. Але, побачивши медичну довідку про стан здоров’я доньки зі вказаним діагнозом, вона, нітрохи не зважаючи на присутність інших відві­дувачів, зверхньо і принизливо заявила, мовляв, із неї ніколи не буде медичного працівника, — в розпачі каже матір. — При цьому взяла дитину за хвору руку і високо підняла її догори, немов показуючи іншим. Донька навіть не отримала можливості проявити свої знання на вступних іспитах».

При цьому жінку та дитину почали розраджувати інші члени комісії, мовляв, нехай після 11-го класу вступає на фармакологію. Та дівчинка тепер і чути нічого не хоче.  
«Чого можна очікувати від інших людей, якщо «медичні працівники», «педагоги» так поводяться з дитиною із фізичними вадами? Цікаво, яку оцінку заслуговує цей викладач із людяності? Мою дитину образили, принизили, зруйнували її мрії. Здається, душевна травма не була би такою великою, якби вона не склала іспити...», — додає пані Вегшев.

Наразі жінка чекає реакції з боку керівництва коледжу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат