Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 14.08.2013 00:50 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 14 серпня. Зустрічайте екватор тижня в доброму гуморі й міцно тримайте в руках філіжанку улюбленої кави – заряд батьорості на весь день. Нехай навколо буде якомога більше приємних речей, а співрозмовники лише цікавими. Не перевтомлюйтеся занадто, адже надворі літо, тож найкращі його дні варто залишити для себе. Гарної середи!

Цитата дня:   Цікавість - найпотужніша рушійна сила у всесвіті, адже вона здатна подолати дві її найбільші гальмуючі сили - здоровий глузд і страх.     (Вальтер Моерс "Місто Мрійливих Книг")

14 серпня в Ужгороді вдень 18 - 24°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.
Народний прогноз погоди
: 14 серпня відзначається свято Походження Хреста Господнього (Перший Спас). Наші пращури говорили, що у Спаса всього в запасі: і дощ, і вітер, і різна погода, тобто погоду у цей день передбачити було складно. Якщо все таки у цей день буде дощ, то мало пожеж буває. З цього дня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос.


За православним календарем 14 серпня ІМЕНИНИ відзначають Авим, Олександр, Алим, Антон (Антонин), Аттий, Гурій, Дмитро (Димитрий), Евклей, Евсевон, Елеазар, Елеса, Катун, Киндей, Кириак, Кирик, Леонтій, Маркел (Маркелл), Минеон, Минсифей, Тато, Полієвкт, Соломонія, Тимофій і Федір (Феодор).


Сьогодні також:

• Перший Спас — Маковея. Це свято ще називають Медовим, або Спасом на воді.


Цей день в історії

1385 — укладено Кревську унію, угоду між Польщею і Великим князівством Литовським, що передбачала об'єднання цих країн в єдину державу.
1457 — надруковано першу книгу, дата виходу у світ якої точно відомо (близько 3 років після Йогана Ґутенберґа)
1687 —козацькі полки і російське військо повернулися з невдалого Кримського походу.
1775 — (за іншими даними 3 серпня) Катерина ІІ видала царський маніфест, який офіційно ліквідував запорізьке козацтво



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Ужгород, ТЦ «Токіо» (вул. Легоцького, 19А)
До 18 серпня — виставка мавпочок «Дім приматів».

«Доміон»
До 22 серпня — «Нікчемний я—2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30. «Самотній рейнджер». Поч. о 16.00, 20.20 та 22.50.


Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День принесе удачу тим, хто готовий жертвувати заради успіху. Зміна роботи, переїзди і відмова від старих зв'язків принесуть хороший результат. У другій половині дня вам слід замислитися над зміною своєї стратегії поведінки. Усвідомивши свої помилки, ви зможете уникнути складнощів. Увечері вам варто приділити увагу вирішенню сімейно-побутових питань.
Телець Намагайтеся не приймати близько до серця критику керівництва. Вам слід зосередитися на досягненні поставлених цілей. Не відволікайтеся на дрібниці і порожню балаканину. У другій половині дня на вас чекає прибуток від додаткового джерела доходу. Вільний час присвятіть спілкуванню з людьми, які вас підтримують і розуміють.
Близнюки. Цей день принесе зміни, яких ви не очікували. Ставтеся спокійно до всього що відбувається. Вам варто поговорити з керівником, щоб виправити ситуацію, що склалася. На підтримку колег не варто розраховувати, ви залишитеся наодинці. Вільний час присвятіть спілкуванню з близькою людиною, яка допоможе вам забути про проблеми.
Рак. Сьогодні вам не варто відволікатися від виконання основних завдань. Ваші колеги готують провокацію, щоб збити вас з істинного шляху. У другій половині дня вам доведеться взяти участь у важливій розмові. Не придумуйте нічого нового, просто підтримайте свого керівника. Увечері вам варто продовжити роботу в невимушеній атмосфері.
Лев Сьогодні вам доведеться боротися з конкурентами. Саме ваші необґрунтовані амбіції створили тупикову ситуацію, тепер будьте уважні. Вам слід попросити вибачення у особи, яку ви несправедливо образили. Вчіться визнавати свої недоліки і помилки. Вільний час проведіть у тиші й самоті.
Діва. Сьогодні на вас чекає серйозна розмова з керівником. Не варто поспішати і приймати однозначне рішення. Розширення повноважень може додати вам нових обов'язків, але зовсім не збільшити фінансовий результат. Вам варто порадитися з досвідченішим колегою. Вільний час присвятіть плануванню та розробкою стратегії своїх дій.
Терези Цей день буде корисним для завершення глобальних проектів. Ви побачите всі недоліки минулої роботи і зможете їх виправити. Не варто вірити обіцянкам колег. Візьміть всю відповідальність на себе і зробіть все, як запланували. Вільний час присвятіть приємному відпочинку з друзями, вам потрібно відволіктися від усього, що вас турбує.
Скорпіон Сьогодні вам варто застосувати свою чарівність на переговорах із партнерами. Будьте уважні до проблем співрозмовника і знайдіть можливість надати допомогу. У другій половині дня на вас чекає великий прибуток від додаткового джерела доходу. Вам слід докласти більше зусиль і приділити час розвитку додаткового спрямування. Вільний час присвятіть отриманню приємних емоцій.
Стрілець. Цей день принесе багато суперечок і конфліктів з оточуючими. Вам слід навчитися приховувати свої наміри і емоції від опонентів. У другій половині дня вам доведеться поступитися діловим партнерам, щоб зберегти союз. Не варто ображатися на критику на свою адресу. Приділіть час роботи над своїми недоліками і трансформації негативних рис характеру.
КозерігУ першій половині дня ви отримаєте важливу інформацію, яка допоможе вам у справах. Намагайтеся не відволікатися на дрібниці і чужі прохання. Сьогодні ви сміливо можете впроваджувати у свою роботу інноваційні технології, які збільшать продуктивність. Від допомоги колег краще відмовитися, робіть все самостійно. Вільний час присвятіть коханій людині, приготувавши романтичний сюрприз..
Водолій. У першій половині дня вам буде складно сконцентруватися на головному. Дратівливість і агресія можуть викликати конфліктні ситуації з колегами. Вам варто сконцентрувати свою увагу на одній конкретної меті. Повільно, не відволікаючись, йдіть своїм шляхом, не кидаючи справи напризволяще. Вільний час присвятіть спілкуванню з особою, яка вас розуміє.
РибиВранці можуть виникнути дрібні побутові конфлікти. Вам не слід реагувати на провокації, тримайте себе в руках. У другій половині дня ви отримаєте цікаву пропозицію від старих партнерів. Оцініть уважно всі достоїнства і недоліки. Приймаючи рішення, базуйтеся на своєму професійному досвіді і статистиці.




А зараз — усміхніться :)


Ще 10 років таких цін і зарплат, і замість перепису населення буде перекличка


Жінки витрачають гроші з розумом!
У результаті - ні розуму, ні грошей ...



- Чому в Україні немає м'яса?
- Тому, що свині вийшли в люди, корови вийшли заміж, козли одружилися, барани захистили десертацію і управляють країною, а кури подохли зі сміху.

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат