Генпрокурор Пшонка звільнить прокурорів Мукачева, Мукачівського та Міжгірського районів

admin 13.08.2013 13:06 ПОДІЇ

Учора Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, який вийшов з відпустки, підписав накази про звільнення прокурорів Мукачева Руслана Біловара , Мукачівського та Міжгірського районів - Романа П'ятки та Богдана Пилипа. Цю інформацію інтернет-виданню Закарпаття онлайн підтвердила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.


При цьому, як і повідомлялося, відповідно до пропозиції, екс-прокурор Мукачівського району Роман П’ятка погодився на перехід на посаду керівника апарату прокуратури Закарпатської області.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, прокурор Мукачева Руслан Біловар у липні написав заяву "на переведення на посаду з меншим обсягом роботи". Як зазначив на прес-конференції 25 липня прокурор області Володимир Корбань, "жодних питань щодо роботи прокурора міста Мукачева у нас немає, він сам подав рапорт, сам прийняв рішення перейти на посаду з меншим обсягом роботи». "Прокуратура міста Мукачева буде ...другою базовою прокуратурою. Це, так би мовити, зразкова прокуратура, ще одна базова прокуратура ...є в Хусті. До базової прокуратури існують певні вимоги: там мають бути створені такі умови, має працювати такий колектив, на який би рівнялись всі інші, на базі таких структур проводяться тренінги і семінари…", – розповів Володимир Корбань.
Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


13.08.2013 15:24 беркут

і то всьо ? з такими змінами нихрена порядку небуде.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат